Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit kellene csinálnom, hogy...

Mit kellene csinálnom, hogy egészségesebb legyek?

Figyelt kérdés

Nagyjából 1,5 éve kezdődött az egész. Ezalatt 6x voltam felfázva, atopiás dermatitis alakult ki amit nem igazán tudok kordában tartani, havonta legalább egyszer megfázok még nyáron is és most úgy tűnik, hogy bélférges is vagyok.

Az életmódom elég pörgős: dolgozok, tanulok stb, így nem sokat pihenek, de azért igyekszem odafigyelni magamra.

Az a helyzet, hogy muszáj járnom egy bizonyos helyre, ahol rendszeresen találkozok macskával, amire sajnos allergiás vagyok. a szőre is sok helyen megtalálható, mert nagyon hullatja és a takarítás sem az én igényeimnek megfelelő. Alapvetően jól van tartva az állat és tisztán is, de mégiscsak egy állat. Nos, nem lehet, hogy miatta vannak a betegségek? Azt tudom, hogy az atópiát az hozta elő, vagyis az súlyosbította a tüneteket.

A másik kérdés, hogy vitaminhiányom is van. Miket kellenes szednem, ennem? Mindenféle vitamin tekintetében gondolom a dolgot. Valami komplex?

2014. jan. 3. 16:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!