Melyik az egészségesebb? Gyorskaja, vagy éhezés pár órán át?
Gyorskaja alatt: Burger King / KFC..
Tehát a kérdés az, hogy ha nagyon éhes vagyok, és nincsen a környéken csak gyorskaja, melyik az egészségesebb, ha kibírom hazáig, ami akár 3-4 óra még, vagy gyorskaját eszem?
Ha kibírod hazáig.
1-2 napos éhezés sem árt meg senkinek.
Ha nagyon sovány vagy, akkor inkább egyél gyorskaját.
Természetesen egészségesebb, ha kibírod hazáig, de ha nagyon vékony vagy akkor tegyél ellene.
Attól is függ, hogy milyen gyakran fordul elő. Alkalmanként szerintem nincs értelme éhen maradni. De ha ez egy rendszeresen előforduló dolog, már csak anyagilag is logikusabb felkészülni, és vinni ilyenkor magaddal több kaját (gyümölcsöt, szendvicset, vagy ha van melegítési lehetőség, akkor ételhordó dobozban ebédet otthonról).
De olvastam egy kifejtést arról, hogy majd' minden gyorsétkezdében lehet úgy étkezni, hogy ne legyen egészségtelen (pl. salátát rendelsz öntettel). De állandó megoldást akkor sem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!