Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik az egészségesebb?...

Melyik az egészségesebb? Gyorskaja, vagy éhezés pár órán át?

Figyelt kérdés

Gyorskaja alatt: Burger King / KFC..

Tehát a kérdés az, hogy ha nagyon éhes vagyok, és nincsen a környéken csak gyorskaja, melyik az egészségesebb, ha kibírom hazáig, ami akár 3-4 óra még, vagy gyorskaját eszem?

2014. jan. 2. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha kibírod hazáig.

1-2 napos éhezés sem árt meg senkinek.

2014. jan. 2. 19:31
 2/5 Kései Sirató ***** válasza:

Ha nagyon sovány vagy, akkor inkább egyél gyorskaját.

Természetesen egészségesebb, ha kibírod hazáig, de ha nagyon vékony vagy akkor tegyél ellene.

2014. jan. 3. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Azért ahhoz is jobb ötlet lenne, ha nem szeméttel hizlalná fel magát! :)
2014. jan. 3. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
De amúgy kérdező, a legjobb, ha viszel magaddal pár almát. (Vagy veszel egy boltban/zöldségesnél)
2014. jan. 3. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen gyakran fordul elő. Alkalmanként szerintem nincs értelme éhen maradni. De ha ez egy rendszeresen előforduló dolog, már csak anyagilag is logikusabb felkészülni, és vinni ilyenkor magaddal több kaját (gyümölcsöt, szendvicset, vagy ha van melegítési lehetőség, akkor ételhordó dobozban ebédet otthonról).

De olvastam egy kifejtést arról, hogy majd' minden gyorsétkezdében lehet úgy étkezni, hogy ne legyen egészségtelen (pl. salátát rendelsz öntettel). De állandó megoldást akkor sem jelent.

2014. jan. 25. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!