Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meddig szenvedek még mandulamű...

Meddig szenvedek még mandulaműtét után? Nektek mik a tapasztalataitok? 18L

Figyelt kérdés

Pénteken vették ki a garatmandulám altatásban, tehát ez a pénteki nappal a hatodik.

A tegnap és a ma nagyon szenvedős, de ezt mondták is, hogy ez lesz pokol, mikor elkezd összehúzódni a seb. Hát sz*r is eléggé, borzasztóan fáj a fülem és a torkom, de azt hiszem a fülfájás a legrosszabb...

Mikor fog elmúlni? Mikortól javul? Az a "bizonyos két hét" végig fáj, vagy ezután elkezd múlni?

Elsősorban azokat kérdezem, akiknek szintén idősebb korban vették ki. Leírnátok a tapasztalataitokat? Köszönöm!

2013. dec. 25. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 18 évesen vették ki altatásban. Az első 2 hét borzasztó volt, még a 3. héten is fájt és csak 4. héttől volt nagyjából jó. 2 hétig kb csak cataflamon éltem....az sokat enyhített a dogokon. Kitartás....túl kell élni ezt a pár hetet.
2013. dec. 25. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Most vagyok abban a bizonyos pár napban, amikor nagyon fáj, hát én most úgy érzem, hogy cataflam mellett fáj annyira, mint műtét után nélküle... Remélem hogy ennél jobb lesz mostmár, mert ez egyszerűen elviselhetetlen...
2013. dec. 25. 12:42
 3/4 anonim válasza:
En 16 eves vagyok, 17-en vettek ki a mandulam nekem is altatásban. Nekem nem voltak olyan nagy fajdalmaim, negyorankent kaptam cataflamot, tegnapig tartottak bent a korhazba, mert 22-en ejjel bevereztem, na az nagyon fajt, marmint ahogy elegettek az ereket. Nem tudom neked meg mennyire faj, de egyel sok kenyerhejat, mert az leszedi a lepedeket, es nem fog hirtelen felszakadni, es beverezni. Inni is sokat kell, hogy ne szaradjon ki, mert akkor megjobban faj. Tudom, hogy csipi a sima viz is, de muszaj inni, mert nekem is azert szakadt fel. Jobbulast, es kitartast, nekem igy a 11-ik napon mar nem igazan faj, annyi hogy reggel ebredeskor veszek be egy cataflamot, meg egyet a delutani alvasnal. Ennyi :))
2013. dec. 28. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!:)

Én hálistennek (lekopogom) nem véreztem be, remélem nem is fogok. A mai a 9. nap. Tegnap éjjel már nem vettem be cataflamot, egyébként tolom hatóránként, nem vagyok meg nélküle. Nemrég a fülem fájt, mostmeg olyan, mintha pengét ennék. De már kezd javulgatni, remélem javulás, nem lesz megint rossz.:)

2013. dec. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!