Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak? Idegesítő és...

Mit csináljak? Idegesítő és sokszor előfordul:' (

Figyelt kérdés
Na szal sokat vagyok megfázva ,de csak annyi az egész,hogy folyik az orrom és én utálom,ha nem kapok levegőt rendesen és állandóan fújom és tiszta piros már az orrom és nagyon fáj:( utoljára kb. 1hónapja voltam így ,de van amikor két hét múlva újra előjön,de se lázam semmi csak az orrom folyik:( és fáj:(
2009. nov. 26. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem is így van. NASIVIN-t használok és igyekszem jó melegen öltözni. Sapka sál. Más nem használ.
2009. nov. 26. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem allergia? Szedsz valamit, hogy erősebb legyen az immunrendszered?
2009. nov. 26. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:
c-vitamint és eszek mindennap gyümit ,de nem szoktam beteg lenni pl. hányásos vírust és utoljára ovisan kaptam el 9 évvel ezelőtt ...
2009. nov. 26. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
csak ez van sokszor láz nélkül
2009. nov. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!