Ízületi gyulladás 19 éves korban, vagy valami egészen más lenne?
Figyelt kérdés
Egy hete a körmöm felett 2 ujjamon bepirosodott és viszketett a bőr, pár napra, nagyon bedagadt ez a 2 ujjam , ilyen ízületi gyulladásnak nézett ki, merev ujjak, kemény bőr, szorító érzés. Voltam reumatológusnál, már kaptam fortedolt, brexint, diclacot és diprophos injekciót is. Még várom az eredményt mert ma kaptam az injekciót mert a többi gyógyszer nem hatott, ma tapasztaltam szintén , hogy reggel az egyik duzzadt ujjam fele hófehér volt, most délután meg szintén a 2 ujjam vége kékes, ez mitől lehet? Esetleg szklerodermám lenne vagy Raynaud szindróma? vagy csak megfázott és ezért gyulladt be az egész? És ez a duzzadás annak volna a jele? Egyébként a lábaim sokszor hidegben elkékülnek és mindig hidegek, nyáron semmi baj nincs. Valamilyen más betegség is lenne a háttérben? Mert még csak 19 éves vagyok és furcsák a tünetek. Volt már valakinek ilyenje?2013. dec. 12. 13:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!