Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet autoimmun betegség? Lent

Lehet autoimmun betegség? Lent

Figyelt kérdés

10 éve gyötrő ízületi fájdalmaim vannak, olyanok, hogy gátol a mindennapi dolgokban. Semmi egyéb tünet. Jártam már mindenféle vizsgálaton, reumatológián, góckutatásokon stb... eredmény mindig negatív. A vérképemet állandóan magas fehérvérsejt és monocita szám jellemzi!

A válaszokat köszönöm!

2009. nov. 23. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A magas fehérvérsejt és monocita valamilyen gyulladást jelent a szervezetben. Én nem mondanám rá, hogy autoimmun. Fura, hogy nem kaptál semmit a rossz fvs. és mon. miatt?!
2009. nov. 23. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem 10 éve ilyen a vérképem, és semmi gyulladást nem találtak, leszámítva az ízületeimet!!!
2009. nov. 23. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:

És az izületeidre sem adtak semmit? Szteroidkúrát esetleg nem javasoltak? Ez elég 'drasztikus' de hatásos kezelése az ízületi gyulladásnak, főleg ha egész tesrre kihat, időlegesen megszünteti a gyulladást és addig újra fel tud szaporodni az izületek közötti folyadék vmint az üvegporc is újra tud épülni. A kúra mellékhatásokkal is jár pl. hízás és sok ásványi anyagot, vitamint kell szedni a kúra alatt. De ez csak egy a sok közül.

Nem biztos, hogy orvos kell neked, a természetgyógyász is sokat tud segíteni.

2009. nov. 23. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem kb 14 éves korom óta vannak ízületi gyulladásaim, de az orvosok nem vették komolyan. Én meg lassan kezdtem elhinni, hogy pszichésen bebeszélem magamnak. Aztán úgy 15 évvel később féloldali rángatózással és beszédzavarral kerültem kórházba, ott derítették ki nagy nehezen, hogy autoimmun betegségem van (SLE).

Keress fel egy szakembert aki tud olyan vizsgálatokat végeztetni ami ezt kiszűri. Sima sztk-ban nem végeznek ilyen vizsgálatokat. Ha még aktuális szívessen megadom az orvosom nevét.

2010. febr. 27. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:

ha megkérhetnélek, írjál privátba, és arra lennék kíváncsi, hogy rendebe tudtak-e rakni, és pontosan hogyan jelentkezett nálad!

Előre is köszi

2010. márc. 3. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!