Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csalánkiütés? Jelentkezett...

Csalánkiütés? Jelentkezett már valakinek náthával egyidejűleg, avagy utána csalánkiütés? Mikor múlt el?

Figyelt kérdés
Elhúzódó ,már bakteriális felül fertőzőttséggel cifrázott náthával küzdök/ küzdöttem .Többféle vény nélküli készítményt használtam . Lándzsás útifű ,nasopax orrspray ,majd acc 200 ,rubophen forró ital + c vitamin szedése . + refluxra is kell szednem protonpumpa gátlót Kb 3-4 napja csalánkiütésszerű tüneteim vannak . A két alkarom belső oldalán és a combjaimon jelentkeznek viszkető szúnyogcsípésre hasonlító kiütések ,amik egy idő után spontán visszahúzódnak ,majd másnap ismét .Lehet valamelyik gyógyszert nem bírom ? Most abbahagytam mindent ,de még mára is jött ki kiütés ,gondolom idő kell ,hogy a szervezetből kiürüljön . Küzdött már valaki hasonló dologgal ?

2013. dec. 8. 09:17
 1/1 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg gyógyszer által kiváltott allergia.Használj homeopátiásmkészítményeket.Gripp-Heel tabletta+Euphorbium orrspray.Nekem maximálisan bevált családon belül.
2013. dec. 8. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!