Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A 7éves fiammal mit csináljak?

A 7éves fiammal mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem rég elkaptunk egy vírust, és a legkisebb fiamnak már 3hete hurotos köhögése van. Elviegben még torok fájása is volt. De mos kezdte az iskolát és eléggé ingerlékeny. És akármien vitamint veszek neki nem eszi meg. Mindig elkezd ugrálni, hogy milyen rossz, majd kihányja. De ha sikerül leültetnek és szépen bevetetem vele a vitamint, akkor nagyon nehezen, de sikerül lenyelnie. Csak a pezsgőtablettákat eszi (issza) meg.

Visszatérve, mit tegyek a köhögésével? Valami ajánlás? Előre is köszönöm.

#Hurotos köhögés
2013. dec. 2. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Bronchalis-Heel tabl 3x1 elszopogatva.Homeopátiás.
2013. dec. 2. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
jó lenne, ha látná orvos, mert nem normális, hogy 3 hete köhög
2013. dec. 2. 19:44
 3/8 A kérdező kommentje:
A férjem gyerek orvos és már töbször is meghallgatta a kisfiúnkat, de sose talált semmi furcsát. Lehet elviszük másik gyerek orvoshoz...
2013. dec. 2. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de nem hiszem, hogy orvos a férjed, mert akkor ilyen primitív kérdést nem itt tennél fel. Inkább ne írogatnál.
2013. dec. 2. 21:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem sok értelme lenne számomra ide ilyen kérdéséket felrakni. A család számomra mindennél fontosabb. Én fogorvosi asszisztensként, nem érzem magamat olyan primitívnek, hogy ilyen kamu kérdéséket rakja fel erre fel.

2013. dec. 2. 22:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem sok értelme lenne számomra ide ilyen kérdéséket felrakni. A család számomra mindennél fontosabb. Én fogorvosi asszisztensként, nem érzem magamat olyan primitívnek, hogy ilyen kamu kérdéséket rakjafeerre fel.

2013. dec. 2. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat nem akartam kétszer elküldeni.

(...) rakjak fel erre az oldalra*

2013. dec. 2. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves Asszonyom! Ha az Ön férje gyermekorvos , akkor ezekre a kérdésekre tudnia kellene a választ. Ha nem tudja, akkor nem ártana neki tanulni , mert isten ments, hogy hozzá kerüljön akármelyik gyerek is. Nem önt tartom primitívnek, hanem a kérdéseit, attól hogy fogászati asszisztens, még kérdezhet hülyeségeket.
2013. dec. 4. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!