A 7éves fiammal mit csináljak?
Nem rég elkaptunk egy vírust, és a legkisebb fiamnak már 3hete hurotos köhögése van. Elviegben még torok fájása is volt. De mos kezdte az iskolát és eléggé ingerlékeny. És akármien vitamint veszek neki nem eszi meg. Mindig elkezd ugrálni, hogy milyen rossz, majd kihányja. De ha sikerül leültetnek és szépen bevetetem vele a vitamint, akkor nagyon nehezen, de sikerül lenyelnie. Csak a pezsgőtablettákat eszi (issza) meg.
Visszatérve, mit tegyek a köhögésével? Valami ajánlás? Előre is köszönöm.
Kedves utolsó!
Nem sok értelme lenne számomra ide ilyen kérdéséket felrakni. A család számomra mindennél fontosabb. Én fogorvosi asszisztensként, nem érzem magamat olyan primitívnek, hogy ilyen kamu kérdéséket rakja fel erre fel.
Kedves utolsó!
Nem sok értelme lenne számomra ide ilyen kérdéséket felrakni. A család számomra mindennél fontosabb. Én fogorvosi asszisztensként, nem érzem magamat olyan primitívnek, hogy ilyen kamu kérdéséket rakjafeerre fel.
Bocsánat nem akartam kétszer elküldeni.
(...) rakjak fel erre az oldalra*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!