Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Na akkor most ezt hogyan...

Na akkor most ezt hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
a jövőhét nagyon huzós lessz a suliban sok doga meg felelelés én MARHA nem tanultam a hétvégén , szeretnék valami olyat enni amitől garantállt a hasmenés a jövőhétre , és akkor tanulok mint állat hogy behozzam a lemaradást , akkor valami tippet a hasmenésre ?
2013. dec. 1. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:

a szilva hasmenést okoz, vagy természetesen a hashajtó :)

amúgy elvileg a sózott kávétól magas lehet a lázad, de azért ez elég veszélyesnek hangzik...

2013. dec. 2. 02:15
 2/3 anonim válasza:
hát te nem vagy normális!!!!menjél szépen iskolába és ha nem tanultál, mikor előre tudtad, h dolgozatot írtok akkor megérdemled!!!
2013. dec. 4. 17:36
 3/3 anonim válasza:

Áhh ezt el lehet nézni,én is sokszor jártam így,csak én nagyon gyorsan tanuluk,és akkor behoztam szünetekbe.

Én halottam egy módról.Elég gusztustalan.

olajba kell valamit tenni, és meginni!!Majd utána nézek hogy mit kell bele tenni,ígérem még írok!!!!

2013. dec. 17. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!