A "felfazast" elkaphattam a paromtol?

A felfázást nem lehet csak úgy elkapni!
Bacit igen, (de nem olyan baci) véres vizelet, általában nem felfázás.
Házi orvos, reggeli (első) vizelettel otthonról.
Házilag csak fájdalom csillapító, Algopyrin.(vagy más)
Meleget ne tegyél rá, mert ha gyulladás, tovább fokozódhat.
El lehet kapni, azaz visszafertőz. Ez hólyaghurut lesz, ami bakteriális.
Tipp: napi minimum 2-3 liter folyadék, tőzegáfonya tea/kapszula, és az együttlétek után pisi. Illetve, sohasoha ne tartsd vissza ha pisilned kell, mert csak rosszabb lesz. Ezzel meg lehet előzni, de mindenképpen menj orvoshoz!

Igen.
Kaphattad pingpong fertőzés részeként.
Ha olyan a baci, akkor kettőtöket egyszerre kell kezelni és a szexet azalatt szüneteltetni, hogy megszabadukhassatok tőle.
Lehet higiénés hiányosság, vagy épp túlzott tisztálkodás is az oka.(bármelyikőtöknél)
Lehet sima mechanikai ok: túl heves szex, nem megfelelő póz.
A választékból keresd ki a legvalószínűbbet, és a szerint döntsetek.
Jól gondolod el lehet kapni egymástól a "felfázást". ha már véres a vizeleted akkor komoly gyulladás, fertőzés van, ami mindenképp vizeletfertőtlenítőt igényel...menj orvoshoz..pl ügyelet, vigyél magaddal vizelet mintát amit betehetsz egy tiszta befőttes üvegbe is. Ugyanis egy reagenssel azonnal kimutatható a genny is a vizeletből..
Ha nincs gyógyszer érzékenységed a görcsök, fájdalmak enyhítésére szedhetsz: görcsoldót..pl Nos-pa 3x2 is ha szükséges (egy tabletta elég kevés) vagy erősebb a Troparin combinatum ami vény nélküli a patikákban vagy a Papaverin tabletta. A Nos-pa mellé szedhetsz Algopyrint is.
Én Troparint szoktam szedni Advil ultra forte-val kombinálva, segít a fájdalmak ellen.
Mindenképp a párodat is kezelni kell.
Általában Cifrant, Cifloxint, Nolicin, Nolicin-S, Ciprinolt szoktak felírni vényre, ezek a legjobbak is.
A meleg fürdő is segít a görcsoldásban.
gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!