Ha tíz percig sütöttem 200 fokon a tojást is tartalmazó süteményt, attól még lehet benne szalmonella?
Figyelt kérdés
Van, ahol azt írják, hogy 20 perc alatt pusztul csak el a szalmonella, bár
ezt a 70-80 fokos főzésre írják.
2013. nov. 28. 17:22
2/2 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. nov. 29. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!