H1N1 védőoltást kapott ma a kislányom, de már köhögött és náthás volt! Ugye nem lesz semmi baja?
Figyelt kérdés
A doki szerint ha nincs láz ,akkor nincs okom aggódni és így beadta neki az oltást!!!!!2009. nov. 20. 21:31
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is a lánykám kicsit köhögöt és a dokinő azt mondta ettől nyugodtan be lehet adni.Ennek már több mint egy hete.
A köhögés már elmúlt és semmi baj nem volt.
2/4 anonim válasza:
Hú de megijedtél.Nyugi,doki adta be,megnézte előtte,nem lehet baja.Egyébként az enyém is ma kapta meg.
3/4 anonim válasza:
NYUGI!!!
Semmi baja nem lesz!... A NÁTHA (=megfázás, =baktérium)egészen más, mint az INFLUENZA (=vírus)!...
Az influenza egyik jellemzője a láz, megfázásnál meg köhögés, nátha...
Hidd el, az orvosok alaposan megnéznek mindenkit, akit beoltanak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen,tényleg megijedtem,nem tudom mi van velem!
Pár napja így vagyok vele.Naponta 1-2-szer rámjön ez a félelem!!!
Köszi a nyugtató válaszokat!
2009. nov. 20. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!