Megfáztam? Nem örülök neki. Melyik a legjobb, cickafarkfű, kamilla, csipkebogyó tea?
Én ezt a teakeveréket szoktam: csipkebogyó, hársfa, a kamillából és a bodzából dupla annyi, néha ízesítésnek mentát is teszek bele. A citromot a mézzel kikeverem és amikor már nem tűzforró a tea, akkor csinálok hőkiegyenlítést és belekeverem. Így megmaradnak a vitaminok is. A csipkebogyó magas C vitamin tartalma pedig akkor marad meg, ha egy napig hideg vízbe áztatod.
Ezen kívül Tantum Verde, Oscillococcinum, néha valami neo citrán, vagy coldrex por.
Jobbulást!
Strepsils felejtos tobbet art mint hasznal...
Tantum Verde oblogeto vag spray.
Es jo azoscillicoccinum homepatias keszitmeny is
Na ez egyszerre volt az elozovel :)
Es termeszetesen Oscillicoccinum,csak itt egyiptomban a nagy technikaban kicsit kihagy a billentyu neha
A teakeverékes vagyok. :)
Ha van otthon B6 vitamin, tablettásból 2 szemet nyugodtan bevehetsz, ha van ampullás, akkor a felét narancslébe, a másik felét pedig akkor idd meg, ha újra hányingered lesz, vagy nem múlik a féltől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!