Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most akkor mi az igazság a...

Most akkor mi az igazság a H1N1-el kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mert vannak akik azt mondják halálos, vannak kaik azt hogy oltasd be magd. Hát én nem oltattam be magam...de idővel kiderül ki járt jobban az aki be oltatta magát, vagy az aki nem...de én bízom a saját immunrendszeremben!
2009. nov. 20. 16:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Elég változatos válaszok! :)

Hát nem tudom...én biztos nem fogom be oltatni magam, ha bele halok az influenzába, akkor belehalok...szerintem az se olyan jó hogyha benne van a szervezetedben az a valami, de én nem akarok senkivel veszekedni!

Kösz a válaszokat mindenkinek! :)

2009. nov. 20. 17:08
 12/24 anonim ***** válasza:
52%

Már ne haragudj meg, de azon mi a vélemény, hogy "megbénult egy 17 éves kisfiú" meg hogy "a kismamák nagy része elvetél az oltástól"? Ezek szimpla hazugságok, nem pedig vélemény.

Kérdező: ha valami alatt a higanyt érted, akkor ne egyél soha többé halat, mert abban is van, sőt, igazából bármilyen táplálékban nyomokban előfordulhat a thiomersalból kiváló etilhiganynál sokkal veszélyesebb metilhigany.

2009. nov. 20. 17:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Rengeteg más betegség is van ami öl, de azok ekkora médiafigyelmet nem kaptak. Én beoltattam magam (pedig nem szoktam semmilyen influenza ellen, de baba van a háznál és őt védjük)és semmi bajom nem lett tőle, meg ha lett is volna azonnal jelentkezik. Tegnap délután 3-kor kaptam meg az oltást, és élek. Mindenkinek másképp reagál a szervezete. Miért nem kérdőjelezik meg akkor azokat az oltásokat is mások amiket a kisbabáknak, gyerekeknek adnak be? El lehet rajta gondolkodni, ez mind csak hiszti.
2009. nov. 20. 17:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem hívják fel a figyelmet arra, hogy fémérzékenyek nem kaphatják meg? Érdekes, tőlem megkérdezték, mielőtt beadattam, elmondták mit tartalmaz... Igenis mondják, hiszen egyik orvos se hülye...
2009. nov. 20. 17:52
 15/24 anonim ***** válasza:

Itt egy lista a legnépszerűbb tévhitekről:

[link]

2009. nov. 20. 19:39
 16/24 anonim ***** válasza:
52%

17:50 - máshol megkérdőjelezik, Hollandiában el is törölték a sok háborgás miatt a kanyaró elleni védőoltást, így Hollandia az egyetlen EU ország, ahol a halálozási statisztikákban még jelen van ez a betegség.

A magyar örökös lázadók még ahhoz is túl egyszerűek, hogy következetesek legyenek, 15 évig nem volt baj az oltással, de most hirtelen az lett, mert miért is ne...

2009. nov. 20. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:
2009. nov. 20. 21:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, látom már belinkelték, ez ugyanaz :)
2009. nov. 20. 21:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy már be lehet oltatni kisgyerekeket is az oltóanyaggal, de Te azt honnét tudod, hogy a gyereked fémérzékeny-e vagy nem? Hiába kérdezik meg Tőle... Az én lányom 2 és fél éves szerinted tudom, hogy fémérzékeny vagy nem? Az én orvosom simán beoltott volna, pedig tudja, hogy az vagyok és ráadásul 23 hetes terhes... Na erről ennyit.
2009. nov. 21. 11:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Ez a fémérzékenység szerintem túl van spilázva, egyrészt a fémérzékenység szinte mindig kontakt érzékenység, nagyon ritka a belső fémérzékenység, másrészt az oltásban levő 50 mikrogram thioemrsalból 25 mikrogram higany. Én még nem hallottam olyan mértékű fémérzékenységről, ami ekkora mennyiségű ráadásul szerves vegyületben jelen levő fémre reagált volna, ha valakinek ilyen mérhetetlenül súlyos fémérzékenysége van akkor szerintem folyamatos kórházi kezelésre szorulna, mert ennél sokkal több fémet légzünk be naponta.

A másik fém az oltásban az alumínium alumínium klorid formájában. Kenj a babád kezére egy kis izzadásgátlót és ha nem lesz tőle fekélyes a keze akkor az alumíniumra se lehet érzékeny annyira, hogy bármi baja legyen az oltástól.

2009. nov. 21. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!