Mi a véleményetek a Béres Cseppről?
Régóta (kb. 20 éve) ismerem a Béres-cseppet és a történetét, a családomban többen használtuk már. Az alkalmazása során nálunk soha senkinél nem lépett sem semmi baj, és nem is hallottam ilyenről, pedig a feleségem patikus. Ezért hihetetlen, hogy "nagy botrány volt, talán még az tv, újság is cikkezett róla"
Be kell tartani a szedési utasításokat, C-vitamin kell hozzá, stb. (Azt nem tudom, hogy ki mibe csepegtette nálatok.)
Ami hátrány felróható, az az étvágynövelés, hízás.
Nos, nem csak gyógynövényeket tartalmaz a Béres csepp...
TUDNIVALÓK A BÉRES CSEPP BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK SZEDÉSE ELŐTT
"Nem szedhető a Béres Csepp belsőleges oldatos cseppek, ha
Ön a ható- vagy segédanyagok bármelyikére allergiás, fémallergia, valamint súlyos veseelégtelenség esetén, illetve vas- és rézanyagcsere zavarán alapuló betegségekben (haemochromatosis, haemosiderosis, Wilson-kór)."
"MILYEN HATÓANYAGOKAT ÉS SEGÉDANYAGOKAT TARTALMAZ A BÉRES CSEPP BELSŐDLEGES OLDATOS CSEPPEK?
Hatóanyagok 1 ml (18 csepp) oldatban:
Vas (Vas-szulfát-heptahidrát formájában) 2,00 mg
Cink (Cink-szulfát-heptahidrát formájában) 1,14 mg
Magnézium (Magnézium-szulfát-heptahidrát formájában) 0,40 mg
Mangán (Mangán-szulfát-monohidrát formájában) 0,31 mg
Réz (Réz-szulfát-pentahidrát formájában) 0,25 mg
Molibdén (Ammónium-molibdát-tetrahidrát formájában) 0,19 mg
Vanádium (Ammonium-monovanadát formájában) 0,12 mg
Nikkel (Nikkel-szulfát-hexahidrát formájában) 0,11 mg
Bór (Bórsav formájában) 0,10 mg
Fluor (Natrium-fluorid formájában) 0,090 mg
Kobalt (Kobalt-klorid-hexahidrát formájában) 0,025 mg.
Segédanyagok: aszkorbinsav, borostyánkősav, borkősav, kálium-nátrium-tartarát, amino-ecetsav (glicin), nátrium-edetát, glicerin, kénsav, tisztított víz"
Sziasztok!Én kb 2 hete szedem a béres cseppet c vitaminnal.Nehogy elkapjak vmi influenzát.Hát nem tudom,de amióta szedem úgy begyulladt a torkom hogy nyelni alig bírok.Érdemes tovább szednem?Vagy mellé szedjek vmit?Allergiás tudtommal nem vagyok a benne lévő anyagokra.
Köszi a válaszokat.
Igaz, nem most írt az utolsó kommentelő, de gondoltam megosztom az én tapasztalatomat ! Ugyanazért kezdtem most utána nézelődni a Béres csepp mellékhatásainak, vagy hátrányainak nem is tudom mi a megfelelő, mert nekem is begyullad a torkom tőle !:(
Fogalmam sincs, hogy mitől, mondjuk én már a 4. üveg szedése előtt tapasztaltam és azt is, hogy ha torokfájás mellett tovább szedtem egyszerűen nem tudtam kigyógyulni :(
ügye ez egy vicc ..... szeded a béres cseppett és félsz hogy beteg leszel
Sporoljàl, ne vedd meg, nem fog àrtani az biztos. Vegyél helyette valami friss gyümölcsöt, zöldséget, gyömbért, hagymàt, fokhagymàt ... de menj el értük gyalog a piacra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!