Hogyan lehet a szélsőségesen antiszemita, jobbikos szüleimet meggyőzni arról, hogy beadassák nekem a h1n1 védőoltást? Részletek lentebb!
17 éves vagyok. Nagyon sokat olvastam a témáról és amit leszűrtem az az, hogy ez az oltásnem azért fontos, hogy az egyéneket védje, hisz az influenza ha el is terjed nagyon kicsi a halálozási arány, hanem azért fontos, hogy a magyar közösséget védje, mert ha sokan be vannak oltva akkor nem tud kialakulni járvány és sokkal kevesebb ember lesz beteg, sokkal kevesebben mennek betegszabadságra, ami jó a gazdaságnak és nem utolsó sorban néhánnyal kevesebb magyar ember is fog meghalni.
Én visszafogott jobboldali vagyok, szeretem az országomat és úgy érzem, a felelős döntést meghoztam: oltatnom kell magamat.
Persze nem csak az ország érdeke ez, én is inkább vállalom az oltás jelentéktelen mellékhatásait, mint egy 1 hetes betegséget, eléggé stréber vagyok, nem szeretek hiányozni.
A szüleim viszont teljesen meghülyültek, mutogatják nekem a köremaileket, hogy az oltásban gyilkos chipek vannak meg biológiai méreg és hogy a vírust is a zsidók terjesztik, mert neki Magyarországra fáj a foguk, egyszerűen szétrohasztotta az agyukat a szélsőjobboldali ideológia és már nem is gondolják át amit mondanak, hanem minden kritika nélkül szentírásnak veszik azt, amit a szélsőjobbos haverjaik emaileznek nekik vagy amit a szélsőjobbos oldalakon olvasnak és nem tudom hogy elmagyarázni nekik az álláspontomat. Ma már meg is vert az apám emiatt, egyszerűen nem tudok mit kitalálni.
Az a baj, hogy most egy oltásról van szó, de ha ne adja az Isten, de rákos leszek és a kuruc.info azt fogja írni, hogy a kemoterápiás szerekben microchipek vannak akkor ott fognak hagyni megdögleni?
Elnézést, ha ez a kérdés nem teljesen ide passzol, gondolkodtam, hogy ide vagy a politikába tegyem be, ez a hely mellett döntöttem, mert most konkrétan az oltásról van szó.
Másik amin röhögtem, hogy a nagy szélsőségesek, mint én, meg a szüleid nem oltatják magukat, a többi mszp-fidesz rajongó, aki elhiszi, hogy jót akarnak nekünk beoltatja magát. Elvileg ha a lakosság 60%-a van olyan felelőtlen, és naív, hogy beoltatja magát, akkor azzal a maradék szélsőséges antiszemitának is védettséget adnak.
KÖSZÖNJÜK!
Ráadásul mi a mellékhatásokat is elkerüljük, úgyhogy köszönjük, hogy meghozzátok ezt az áldozatot értünk. (és a vezetőinkért, mert nem hiszitek tán, hogy őket is ezzel oltják :D )
Erről beszélek... Idézem:
"Majd rájössz, nekem is idő kellett hozzá, ki kivel van."
Ki kivel van?! Mi ez, valami háború, vagy választási kampány??? Ha elromik a hűtőd, akkor kivel vagy? A szerelővel vagy a pártkatonákkal, akik azt mondják, hogy ne szereltesd meg a hűtőt, mert a zsidóknak megy a pénz, és a szerelő amúgy gyilkosgázt rak a hűtőbe, mert így 10 év múlva meghalsz, és majd, akkor be fog hozzád törni?
Nekem, az egész oltás-mizéria SZAKMAI KÉRDÉS, melyben felelősséget érzek az iránt, hogy a tudományos állaspontot képviseljem. NEM ÁLLÍTOK OLYAT, AMIT NEM TUDOK ALÁTÁMASZTANI HITELES FORRÁSOKKAL, hanem a tényeket írom le, és nem alapozok körüzenetekre, pletykákra, blogokra. Most linkelhetnék megint 40-edjére cikkeket a gyakoribb (amúgy elég enyhe) mellékhatásokról, vagy a thiomersal biztonságosságáról, de úgyse olvassa el az, akihez szólna, mert szerinte ez ilyen "Fidesz vagy Mszp vagy Jobbik" kérdés, nem pedig egészségügyi...
Ez nem politkai kérdés :-)))) Úristen, emberek csak nézek ki a fejemből, hogy miket is írtok: Jobbik vélemény, MSZP-SZDSZ kampány, az iskoláját neki ezek mind túlélnek mindent, de mi egyszerű emberek???
Én semmi esetre sem oltanám be magam inkább felkészítem az immunomat a harcra az "új" vírussal szemben. Hagyma, méz, gyümölcsök és persze a jól bevált Béres kúra. Évek óta nem voltam influenzás.
Nem értem a kérdező mi a fenének kérdez itt, ha úgy is tudja jobbikos éredkből be fogja adatni, hát ki nem sz..ja le, tegye, de akinek még nem ment el teljesen az esze annak egy érdekes cikk, majd link
Egy járványügyi szakorvos válaszol... H1N1 ügyben
Az egyesült államokbeli Dr. Kent Holtorf, fertőző betegségek szakorvosa egy Fox News csatornán történt rövid interjúban kifejti, hogy a védőoltás súlyos egészségügyi következményekkel járhat, saját praxisából származó tapasztalata alapján teljes mértékben ellenzi a szert és sem magának, sem a családjának nem szándékozik beadatni az "ellenanyagot". Tudni kell, hogy a védőoltások - bár többnyire ugyanarra a célra készültek - országonként különböző összetételűek lehetnek, azonban feltételezhető, hogy Magyarországon sem tér el jelentős mértékben a "védőkoktél" az amerikai verziótól.
Link: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Namostakkor.
Esküszöm utoljára írom ezt le akár hova is :D
Kedves 20: 19, vagy nemtudom ki erősködik a higannyal.
Hát, igazad van! Van benne higany! Nem is kevés. Metil-higany, amiből nem alakul ki fém-higany, és amiből 25 mikrogramm van egy oltásban, az emberi szervezet 3 mikrogrammot minden további nélkul elvisel, kilogrammonként, de többtől se lesz semmi bajod, bár gondolom több vagy mitn 8 kg.
Bocs az Offért, de eza higany-téma kicsit unalmas, komolyan ennyire minimális kémiai (még csak nem is gyógyszerészeti...) alapismeretek nélkül miért ar valaki ilyeneket?
Sajnállak, hogy iylen szüleid vannak :( Még mindig azt mondom, hamisisd alá, nem oylan nagy csalás az, az egészségedről van szó! Ismerek én is ilyen embereket sajnos őket nem győzi meg semmi :( de lehetne roszabb is, felütik a fejüket már a szcientologusok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!