Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki milyen betegséget szedett...

Ki milyen betegséget szedett össze uszodában, és uszoda után mennyi idő elmúltával jelentkezett?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Még kb 12 éves voltam mikor heti 2-3 alkalommal jártam úszni. Akkor bőrgombát szedtem össze, a hátamra. Nem emlékszem mennyi idő után jelentkezett, de gyógyszertárban kaptunk rá sray-t és kb egy hét alatt el is múlt.
2009. nov. 18. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Kötöhartya gyulladas, hasmenes. Estere, vagy masnapra ki is jött rajtam.
2009. nov. 19. 01:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Uszodai "gördülő"szemölcs, legalábbis a bőrgyógyász így nevezte. Nincs gyökere, ezért gördülő és úgy néz ki kb, mint egy pattanás, csak nem lehet kinyomni. Arra már nem emlékszem, hogy az uszoda után mennyivel jött ki, mert régen volt. Talán 1-2 hét múlva, mert az tuti, hogy nem másnapra.
2009. nov. 19. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!