Ekcémás vagyok és eddig nem jelentkezett, de most az alkarom ki van csapva, és nagyon viszked. Tudd valaki valami jót? Mindig csak az alkarommal történik. és gyúrok is. Lehet hogy a fehérje bevitel?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 19:29
1/4 anonim válasza:
Szia én is ekcémás vok.van egy nagyon jó krém:Lorinden A.én ezt használom és nagyon jó!!!!!!!!!próbáld ki!!!
2/4 anonim válasza:
Először próbálkozz gyógytermékkel, mint pl. a Perilla krém, ami gyógynövényekből készül, allergiás bőrre.
3/4 anonim válasza:
Szia én is ekcémás vok,és a Lorinden A tényleg nagyon jó.Próbáld ki!!!!
4/4 anonim válasza:
Szia .Énis ekcémás voltam..de már valahogy kinőttem.Öh nekem a kézfejemel volt baj ..az vált be hg jó vastagon bekéremeztem és kesztyűt huztam rá.A te esetedben ..pl.cellofán-nal lehetne beborítamiaz alkarod.. az alényeg hg felpuhuljon a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!