Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A H1N1 vírus, vagy az oltás a...

A H1N1 vírus, vagy az oltás a veszélyesebb?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 20:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nagyon vicces ellenérvek vannak ezzel a védőoltással kapcsolatban(higany, chip, zombik, bla bla). Ennél már csak az az elszomorítóbb, hogy valakik ezt el is hiszik.
2009. nov. 20. 14:34
 32/37 anonim ***** válasza:
az oltás!! 100% Ez az egész egy nagy üzlet. Más influenza elleni védőoltásokat fél év mire kifejlesztenek, de ezt már pár hét alatt előállították. Az egész egy nagy kamu. Én nem oltatom be magamat az tuti
2009. nov. 29. 21:43
 33/37 anonim ***** válasza:

a védőoltástól meg le lehet bénulni.... ennyi

és az nem 1 hétig fog tartani, mint az influenza!

2009. nov. 29. 21:55
 34/37 anonim ***** válasza:
21:55 és ezt hol olvastad, a kurucinfón? Mondj akár cask egy magyar embert, aki az elmúlt 15 évben szúrt 16 millió ugyan ilyen összetételű oltástól lebénult és akkor oké, de anélkül meg nem értem, hogy mire jó ez az ijesztgetés, mi a célod vele és egyáltalán tudsz-e ez után nyugodtan aludni, hogy tudod, hogy félelmet keltettél másokban hazugsággal.
2009. nov. 29. 22:01
 35/37 anonim válasza:

21:55 tudatlan paraszt.

én franciaországban élek, itt már 1 millióan beoltatták magukat az h1n1 ellen. mi is. az egész család. itt azt mondják, hogy a megbetegedettek 60%-a 13-nál fiatalabb volt.

2009. nov. 30. 17:07
 36/37 roxy_baby válasza:

Miért bíznak 1esek annyira az oltásban?Semmit nem tudunk az összetételéről,kevés ideig tesztelték,túl gyorsan rá akarják erőltetni a népre,nekem már az elejétől fogva nem tiszta a dolog,sőt,linkelek egy videót,amit nem árt megnézni(aki még nem látta)én hiszem h igazat mond,miért kockáztatna,amikor valszeg ezért el fogják tenni láb alól.

Amúgy meg az Omnivest offshore cég,ez mindent elárul!

És amerikat szenátorok is figyelmeztetnek arra,hogy a H1N1 bioterrorizmus,erre is van link neten:

[link]

És a videó,amit mondtam,50perces,de érdemes végignézni!

[link]

És a vak is látja h ezek a vírusok nem maguktól szabadultak el,legalábbis ez nem ,ez túl átlátszó!

2009. nov. 30. 18:16
 37/37 anonim válasza:

Jujjj annyira vicces, hogy a sok "szakértő-orvos" itt megválaszolja, hogy melyik a veszélyesebb. Esküszöm röhögnöm kell!!!!!!! Honnan tudjátok kedves influenza szakértők, hogy melyik a veszélyesebb? A legnagyobb dilemma, hogy összezavarják az embereket, nem engedik, hogy tiszta fejjel döntsenek. A legtöbben azon rágódnak, hogy ha nem adatják be a védőoltást és esetleg belehalnak, akkor jujj de bolondok voltak, hogy nem adatták be, a másik oldal pedig, hogy mi lesz, ha beoltatom magamat és súlyos következménye lesz az oltásnak. Ezt mindenkinek magának kell kiderítenie, eldöntenie, a körzeti és egyéb, a közelben elérhető illetékes orvosok véleménye alapján, nem pedig az ide író rengeteg "szakértő" által, aki a sok kampány-ellenkampány által állást foglaltak a kérdésben.

Hogy tudtok tanácsot adni másnak ilyen kérdésben? Elhiszem, hogy a tisztelt kérdező kíváncsi a válaszokra, de kik vagytok Ti, talán orvosok, hogy ilyen kellő biztonsággal állítjátok, hogy az oltás, vagy a vírus a veszélyesebb????????

2009. dec. 3. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!