A H1N1 vírus, vagy az oltás a veszélyesebb?

a védőoltástól meg le lehet bénulni.... ennyi
és az nem 1 hétig fog tartani, mint az influenza!

21:55 tudatlan paraszt.
én franciaországban élek, itt már 1 millióan beoltatták magukat az h1n1 ellen. mi is. az egész család. itt azt mondják, hogy a megbetegedettek 60%-a 13-nál fiatalabb volt.
Miért bíznak 1esek annyira az oltásban?Semmit nem tudunk az összetételéről,kevés ideig tesztelték,túl gyorsan rá akarják erőltetni a népre,nekem már az elejétől fogva nem tiszta a dolog,sőt,linkelek egy videót,amit nem árt megnézni(aki még nem látta)én hiszem h igazat mond,miért kockáztatna,amikor valszeg ezért el fogják tenni láb alól.
Amúgy meg az Omnivest offshore cég,ez mindent elárul!
És amerikat szenátorok is figyelmeztetnek arra,hogy a H1N1 bioterrorizmus,erre is van link neten:
És a videó,amit mondtam,50perces,de érdemes végignézni!
És a vak is látja h ezek a vírusok nem maguktól szabadultak el,legalábbis ez nem ,ez túl átlátszó!
Jujjj annyira vicces, hogy a sok "szakértő-orvos" itt megválaszolja, hogy melyik a veszélyesebb. Esküszöm röhögnöm kell!!!!!!! Honnan tudjátok kedves influenza szakértők, hogy melyik a veszélyesebb? A legnagyobb dilemma, hogy összezavarják az embereket, nem engedik, hogy tiszta fejjel döntsenek. A legtöbben azon rágódnak, hogy ha nem adatják be a védőoltást és esetleg belehalnak, akkor jujj de bolondok voltak, hogy nem adatták be, a másik oldal pedig, hogy mi lesz, ha beoltatom magamat és súlyos következménye lesz az oltásnak. Ezt mindenkinek magának kell kiderítenie, eldöntenie, a körzeti és egyéb, a közelben elérhető illetékes orvosok véleménye alapján, nem pedig az ide író rengeteg "szakértő" által, aki a sok kampány-ellenkampány által állást foglaltak a kérdésben.
Hogy tudtok tanácsot adni másnak ilyen kérdésben? Elhiszem, hogy a tisztelt kérdező kíváncsi a válaszokra, de kik vagytok Ti, talán orvosok, hogy ilyen kellő biztonsággal állítjátok, hogy az oltás, vagy a vírus a veszélyesebb????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!