A H1N1 vírus, vagy az oltás a veszélyesebb?
20:50 - és nem teszed meg a Tőled tellhető dolgokat ezek ellen? gondolom a kocsidban is van biztonsági öv, amit használsz is.
Gondolom cipőt is veszel, hogy ne sértsd fel a lábad.
Gondolom fogad is szoktál mosni, hogy csökkentsd a fogproblémák esélyét.
Az emberi élet már csak ilyen árnyalt, nagyon ritka az a helyzet, hogy élet-halál között kell döntenünk, mindig esélyekről lehet legfeljebb beszélgetni és nem biztos dolgokról.
De igen,megteszem. Sportolok évek óta,biztositom a napi vitaminszükségletemet. Ha ezen felül mégis elkapnám,akkor meg kiveszek 1 hét betegszabit,bebújok otthon az ágyamba,ha 40 fokos lázam lesz beülök a hütőfürdőbe ,megiszok 5 liter teát. Érdekes,hogy ezek az ősi indián módszerek ( :-) ) évszázadok óta beváltnak tkeinthetőek, szövődménye minden betegségnek lehet ha lábon hordod ki,még tinédzse rkroomban náthából kaptam egy olyan kétoldali tüdőgyulladást,hogy majdnem ottmaradtam. Na én utána kezdtem el sportolni, azóta sem votlam soha 3 napnál tovább beteg.
Amúgy én abban is hiszek,hogy a pozitiv gondolatok,az hogy nem esek pánikba ha kimondják körülöttem az influenza szót,sokat segitenek. A környezetmben aki nagyon rágörcsölt mind kivétel nélkül elkapták. Persze engem meg sokan néznek hülyének,mikor aztmondom én a feltétlenül szükséges,kötelező védoltásokon kivül semmit nem adattam be soha magamnak,és hogy az immunrendszert kell erősiteni. Viszont engem ez nem érdekel,ha meg mégis meghalok holnap valamiben,abban biztos vagyok hogy nem influenza lesz.
21:16 - Ja, ezeknek az ősi indián módszereknek köszönhettük, hogy annó 35 volt az átlagéletkor.
Te pedig minimum 75% eséllyel azoknak a bizonyos kötelező oltásoknak köszönheted az életed, mert nagyjából ilyen arányú csecsemő- és gyermekhalandóságot okoztak azok a betegségek annó - indián módszerek ide vagy oda - az oltások előtt.
Sajnos az ember mindig nehezen becsüli meg azt, amit a s*gge alá tolnak. Persze fontos a pozitív hozzáállás, ez vitathatatlan, de hidd el, a vakbélgyulladást semmiféle pozitív gondolat nem gyógyítja az influenzában meghaló egészséges emberek közül pedig egyik se hitte volna mondjuk 1 hónappal korábban, hogy ő biz influenzában fog meghalni. Örülj neki, hogy egészséges vagy, de ne akard elhitetni az emberekkel, hogy csak gondolniuk kell rá és nem lesznek influenzásak, nem vagy te se csodadoktor és a valóság az, hogy az emberek jelentős része a modern orvostudománynak köszönheti a puszta létezését is.
21:37 - ja, a sok buta történész meg régész meg genetikus mind azt mondja, hogy az átlagéletkor jóval alacsonyabb volt, a középkorban kábé 30-40 év közötti. Mekkora mázli, hogy itt vagy nekünk Te, aki átlátsz a szitán!
Ja és nem a pestis miatt volt annyi az átlagéletkor, amennyi, hanem azért, mert olyan betegségekkel, amit ma simán kikezelünk gyógyszerekkel vagy megoldunk egy műtéttel akkor nem tudtak mit kezdeni, azért, mert amit ma időben tud diagnosztizálni az orvostudomány akkor a halál után se tudták, röviden, tömören azért, mert nem volt modern orvostudomány.
Jaj köszönöm szépen a csodadoktori cimet..:-) Kiforgattad a szavaimat ,de gondoltam hogy ez lesz a reakció. Én nem hitetek ,nem is akarok és nem tudok elhitetni az emberekkel semmit.(nem a tv-ben vagyok,vagy a parlamentben)
A sima influenzába is bele lehet halni,sőt minden évben ugyanennyien halnak bele,mint a mostani divatos sertésinfluenzába,aki meg nem látja hogy miylen népbutítás és pánikkeltés ,kizsákmányolás folyik ebben az országban ,az fogja rám nyugodtan hogy én akarok bármit elhitetni az emberekkel.
Mindenki azt csinál amit akar,én csak leirtam a saját véleményemet,te is a tied,ha én táltos vagyok és nem nyalok be minden nevetséges baromságot amivel próbálnak agymosni meg manipulálni,összezavarni az egymásnak ellentmondó információkkal ( az egekig magasztalt,bűvös dobozból,a tvből árad-de az szent mind tudjuk) ,pánikba ejteni ,megjosolni a halálomat,akkor az az én nyomorom (ISMÉTLEM AZ ENYÉM,SENKINEK NEM KELL EBBE A VÉGZETES HIBÁBA ESNIE!) ,én nem hitegetek senkit. Amit a kötelező oltásokról irtál,arra pedig sjanos nem tudok neked válaszolni,mert egyáltalán nem arra reagáltál amit én irtam előtte,te egy teljesen más csűrtél csavartál ki az én véleményemből.
Csak a nagyok közül írok néhányat:
Galilei 1564-1642. 78 év
Kepler 1571-1630. 59 év
da Vinci 1452-1519. 67 év
Newton 1642-1727. 85 év
Mária Terézia 1717-1780. 63 év
Caesar Kr.e. 100 - Kr.e. 44. 56. életévében ölték meg
És biztos, hogy a köznép köreiben is vannak, csak őket nem ismerjük.
22:03 - ne haragudj meg, de ez mi már? Felsorolsz pár embert, aki idősen halt meg és ezzel bizonyítod, hogy magas volt az átlagéletkor? Ezt te se gondolhatod komolyan.
"Egyébként az emberi élet az évszázadok során egyre hosszabb lett. Az ókori Görögországban tizennyolc év volt az átlagéletkor, az ókori rómaiak pedig átlagosan huszonkét évet éltek. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem léteztek hatvanasok. Igaz, hogy az emberek nagy része korán halt meg, de az átlagot a magas csecsemő-és gyermekkori elhalálozás is nagymértékben lerontotta. A középkorban harminchárom év volt az átlagéletkor, 1900-ban pedig negyvenhárom. A huszadik század nyolcvanas éveiben a legmagasabb átlagéletkor már 80,18 (nők), ill. 74,54 (férfiak)."
"A 19. század elején egy megszületett európai gyermeknek arra volt kilátása, hogy harminc év körüli időt éljen, és egyedül Nagy-Britanniában emelkedett az átlag életkor 40 év fölé. Napjainkban az átlag életkor jóval 70 év felett van, közelíti a 80 évet, és hazánkban is elérte a 72 évet, a nőké a 76-ot."
"A középkorban még nem különültek el a gyerekek és a felnőttek játékai. Mivel az emberek átlagéletkora nagyon alacsony volt, fiatalokról lévén szó a játék a mindennapok szerves részét képezte."
Ésatöbbi, ésatöbbi, források milliói jelentik ki, hogy a történelemben mindig jóval alacsonyabb volt az átlagéletkor és csak az elmúlt néhány évtizedben pörgött föl.
Továbbá a Föld lakossága is sokszorosára nőtt az elmúlt néhány évtized alatt és hidd el ez se amiatt van, hogy a régieknek jobb terhességmegelőzési módszerei voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!