Emberek ébredjetek?! Tények, részletes információk az "új" influenzáról, ami nincs nincs infulezna.
Nagyon kérlek titeket , hogy az alábbiakban elérhető, három részből álló, ígérem, hogy döbbenetes videót feltétlenül nézzék végig.
Kedves Kérdező!
Inkább ezt terjesztd (de egyszer olvasd is el), és ne gagyi, noname blogoknak higgy:
Méghogy biokémiai fegyver... Eszem, f@szom megáll...
Vannak vegyi fegyverek, vannak biológiai fegyverek, de biokémiai... A biokémia egy tudomány terület, én még szigorlatoztam is belőle, de ekkora baromságot.
Megnéztem a blogon a cikkajánlót, azt vártam, hogy lesz valami hiteles forrás, erre Dr. LENKEI ÉS A TÖBBI SZCIENTOLÓGUS (=VITAMINBOLTOS BAGÁZS) cikkei fogadtak. Téged úgy átvágtak, mint azt a bizonyos barna dolgot a palánkon... Inkább hagyd ezt abba, mielőtt hülyét csinálsz magadból.
Azt lehagytam, hogy ők azok, akik Xenu a gonosz űrlénylord létezésében hisznek, és az a szörnyű, hogy ez nem vicc!!!
Inkább hallgass az ÁNTSZ-re.
Én nem oltatom be magam, de nem azért mert elvisznek az űrlények vagy mert az állam nyálcsorgató zombit csinál belőlem. Én ezt az egész H1N1 mizériát csak egy felfújt lufinak tartom: az egész nem olyan súlyos, mint amennyire a média felfújja. Egészséges, erős, fiatal nő vagyok. Egészségesen táplálkozom, úgy érzem elég erős az immunrendszerem ahhoz, hogy egy ilyen fertőzésnek ellenálljon illetve gyorsan átvészelje. Ami nem öl meg, az pedig megerősít.
Sajnos nincsenek pozitív tapasztalataim az ilyen jellegű oltásokkal kapcsolatosan: egyszer oltattam be magam, akkor el is kaptam az influenzát rendesen. Szóval, aki akarja oltsa be magát, szerintem nem lesz belőle agyhalott zombi. Ha mégis, akkor peche volt. :):)
Atya. Úr Isten. :O
Van aki ezt elhiszi? Azon csak mosolyogni tudok. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!