Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet kérni orvostól, hogy...

Lehet kérni orvostól, hogy csináljon H1N1 tesztet?

Figyelt kérdés

Tesóm beteg lett, de a gyerekorvos nagyon szerencsétlen, inkább velem beszélgetett, meg a családról kérdezett, mint normálisan vizsgált volna.A tünetek a következőek voltak: fejfájás, láz 38.3, torokfájás.Meghallgatta, meg belenézett a torkába, annyit mondott, hogy piros a torka, és adott lázcsillapítót, meg torokfájásra gyógyszert.Még azt sem mondta meg mi baja van.Én meg olyan ideges voltam a hülye kérdéseitől, hogy elfelejtettem megkérdezni...

22l

2009. nov. 17. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Elvileg pénzért lehet kérni tesztet.

Viszont ne félj attól, hogy h1n1, ha az is, legfeljebb csak minden ezredik embernek lesz tartós gondja tőle, a h1n1 veszélye nem abban rejlik, hogy aki megkapja annak kampó, hanem abban, hogy nincs természetes védettségünk ellene így ha járványként tör ki akár az ország fele is megkaphatja és 5 millióra számolva már akár a tízezerből egy is sok halottat eredményezhetne.

2009. nov. 17. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
15000.-be kerül,de legalább 39-40fok a láz.Ne aggódj:)
2009. nov. 17. 12:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Hűűű, jó drága :S Csak azért aggódom, mert anyukám vesebeteg, és dialízisre jár, szóval, hogy nehogy ő elkapja, mert az immunrendszere lehet, hogy nem olyan erős :(
2009. nov. 17. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

ésha h1n1-es a gyerek akkor mitcsinálsz vele? leadod egy kórházban hogy ne érintkezzen senkivel?

ha h1n1-es lenne, az orvosd akkoris ugyanazokat a gyógyszereket írná fel neki, amit most írt fel.

2009. nov. 17. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért a kérdező joggal aggódik a dialízises anyuka miatt... Nem ártana a minimálisra csökkenteni az anyuka és a beteg gyerek közti kontaktust.
2009. nov. 17. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak tudni szerettem volna, azért még szabad megkérdezni, nem?Azért ment a +...
2009. nov. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!