Ebben a helyzetben sem oltatnátok?
Figyelt kérdés
Olyanok írjanak elsősorban,akik nem oltatnak H1N1 ellen.Magamnak nem kérem az oltást,2 hós picit szoptatok és van egy középsulis gyermekem,aki napi 2 órát buszozik tömegben.Tanácsos lenne-e csak őt beoltatni,vagy elkerülhető-e,hogy elkapjam tőle,ha netán megbetegszik és én ápolom itthon.mert akkor gondolom,nem szoptathatok.Ti mit tennétek?2009. nov. 16. 12:56
11/12 anonim válasza:
én nemvagyok oltva és a családom sem. főiskolás vagyok, testvérem gimis. mind a 2-en sokat járunk ugye közösségbe. édesanyám pedig tanár.
azóta sem kaptunk el semmit...aki pedig aztmondja h igen keveset tudnunk az oltásról....mit lehet tenni, mikor a tv-ben folyton ellentétes információk jelennek meg, az origo azért nem a leghitelesebb internetes magazin.
sajnos nemigazán van segítségünkre a média ebben az oltás ügyben, így mi inkább magunkra és orvosunkra hallgattunk, és maradtunk a nem oltásnál. de nem félünk. a helyedben nemoltatnám se magam se a középsulis gyermekedet.
12/12 anonim válasza:
Mi beoltattuk magunkat,van egy 8 éves fiam őt is.Azt olvastam,hallottam,hogy a pici babák körül érdemes mindenkit beoltani,aki a gyerkőccel kapcsolatban van.Nem kampányolok az oltás mellett,csak gondolj bele,hogy a nagy gyerek a buszról mennyi mindent hazavihet,és itt nem csak a H1N1-re gondolok.Esetleg minden alkalommal mikor hazaér kilincstől kezdve a ruhájáig mindent fertőtlenítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!