Mindenki megvet engem. Történt már veletek hasonló?
Figyelt kérdés
Óriási hasgörcsre ébredtem, de nem vettem róla tudomást, elmentem az iskolába egyszerű kis semmiségnek gondolva. Itt kezdődtek a problémák, a görcs egyre csak erősödött, jött az első óra, második óra, majd a harmadik, óriásikat korgott a hasam, mindenki megvetett, hogy zavarom az órát, a tanár ki is zavart a wc-re, majd jött a 4. óra, az irodalom. A tanár felcsapta a naplót és engem dobott a gép, kihívott, a stressztől még hangosabban morajlott a gyomrom, izzadtam, 30 ember előtt álltam, mindenki nevetett rajtam, majd bepukiztam egy óriásit, visszhangzott..... mindenki vihogott a tanár vetett egy zavart tekintetet rám és feltette az első kérdést, nem tudtam... a stressztől még hangosabban görcsölt a gyomrom majd egy óriásit pukiztam és kifolyt a bélsár, kicsorgott a gatyám szárából, sírva futottam haza. Veletek történt már hasonló? Hogy menjek be holnap a suliba? Nem kérek bántó kommenteket....2013. nov. 2. 23:39
1/2 anonim válasza:
Mindenki szokott rosszul lenni... ezen nem változtathatsz. Nem érezted jól magad emberi dolog.. az egyik osztálytársam a tanárt hányta le mert rosszúl volt, és pont előtte ment el, szegény már nem tudott kifutni se jött és puff. Ő is túl élte. Lehet, hogy szivatni fognak vele, meg kötekedni de ne vedd fel. Majd meglátod, hogy 1-2 év múlva egy kis régi vicces póénak fog tűni.
Pl. nálunk 2-ikbe volt egy lány aki tökön rúgott egy fiút, a fiú sírt és mondta a tanitónéninek, hogy mit csinált a lány, és a lány nagyon szégyelte magát de ma már csak egy régi vicces emlék.
Hogy menjél be suliba? Normálisan. Nem érezted jól magad. Ha beszólnának kérdezz rá "ha te lennél a helyembe, neked jólesne, ha ezt vágnám a fejedhez?".
2/2 anonim válasza:
ha rámenne az önértékelésed akkor inkább válts sulit. ha nem akkor meg ne vedd magadra és mond hogy legközelebb öt fosod le aki beszólt, ha beszólnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!