Mit használtok nátha ellen? Vény nélküli készítmények és természetes gyógymódok érdekelnének!
Fokhagyma, gyógytea (én borsmenta, bodza, kakukkfű, kamilla, csalán keveréket iszom), valamint nekem ez is bevált:
Sok forró tea, ágyban, melegben fekvés jól betakarva, akár vastag ruhában. Erre mondják, hogy "kiizzadja a betegséget".
Ha erősebben náthás vagyok akkor este fél liter teába teszek neocitrant, forrón, gyorsan megiszom és lefekszem aludni, max 2 nap után elmúlik.
Ha szükséges tüneti kezelés, akkor:
láz - rubophen+algopyrin, egyszerre 1-1, tuti elmúlasztja
orrdugulás - Rhinospray plus
torok - Strepfen
De egyénenként változik, hogy kinél mi válik be a tünetekre, ezek nekem segíteni szoktak, más pedig másikra esküszik. Ezt szerintem mindenkinek ki kell egyszer tesztelnie, hogy melyik segít rajta a legtöbbet.
Szia
Én most lettem beteg valami cucc le van rakódva a torkomra,meg fáj mindenem.Én sok mézet eszem meg szedem a C vitamint,meg nagyon sok gyümölcsöt eszek.Mondjuk egynap csak gyümit eszek semmi mást.Meg sok teát iszom.Dehát megyek igy is suliba mert muszály.Pusz
Köszönöm nektek, már jobban is vagyok picit :))
Jobbulást a hasonló cipőben járóknak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!