Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mononukleózis után alkohol...

Mononukleózis után alkohol szabad? (lent)

Figyelt kérdés
Most jöttem ki a kórházból, 10 napig bent feküdtem mononukleózissal, a lépem nem nagyobb, a májfunkcióm már 33, és elvileg 50-ig normális. Már teljesen jól érezem magam, és gondoltam hogy iszok egy-két cidert, vagy egy sört, vagy ilyesmi, erre rákerestem neten, és van ahol azt írják hogy fél évig semmi pia meg stb. De ami fura, hogy az orvosom nem említette, ráadásul a zárójelentésen is csak annyi van hogy fizikai megerőltetéstől kíméljem, étrendre se írt semmit. Mit tegyek? :S Köszi!

2013. okt. 31. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag semmi bajod nem származna egy sörtől, na de várj még egy pár napot szerintem :)
2013. okt. 31. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem fél évig nem lehetett utána alkoholt inni, igaz nekem súlyos volt nagyon. Kérdezd meg a dokit.
2013. okt. 31. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!