Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mononukleózisom van. Meddig...

Mononukleózisom van. Meddig nem lesz szabad alkoholt innom?

Figyelt kérdés
egy hónapja vagyok benne,kórházat megjártam..tök jól árzem magam,de a doki azt mondta hogy alkoholt nem szabad innom ,és ez igen nehéz dolog május 1.kor..meddig kell még kibirnom?

2012. ápr. 30. 13:43
 1/3 anonim válasza:

sorstársak vagyunk tstvér:S egyébként egyik osztálytársamnak is volt. szerintem te is voltál vérvételen,van egy mérték a leleten aminél a maximum az 200. Ha minden igaz akkkor neked annak az értéknek nagyobbnak kell lennie. az én esetemben 200/720. az osztálytársamnak pedig valami 200/1400 volt a leleten. neki azt mondták,hogy fél évig nem ihat alkoholt,de 2 hónapra rá már ivott,most pedig semmi baja sincs:)

egy másik ismerősömet pedog a mono miatt 2 évre tiltották el az alkoholtól. szerintem max félév lehet,bár nem vagyok benne biztos:):S

2012. ápr. 30. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:
remélhetőleg nemsokára legurithatunk egy pár sört...
2012. ápr. 30. 17:24
 3/3 anonim válasza:

Nem tudom. De a helyedben én leállnék az alkohollal.

Főleg ha az életem múlna rajta :O !

2012. máj. 18. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!