Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi idő kell a hörghurut...

Mennyi idő kell a hörghurut gyógyulásának?

Figyelt kérdés
kedd óta hörghurutom van, kaptam rá ambroxol tevát meg aktil duót (antibiotikum) és még mindig nem érzem magam igazán jól. amikor már azt érzem hogy jól vagyok és csinálok egy kis házimunkát akkor mindig rosszul érzem magam. már a sok fekvéstől fáj a hátam és halálra unom magam a semmit tevésbe. Valamint a mellkasom is kezd fájni ugye nem alakul át valamibe? És mikor mehetek a kis uncsim közelébe? (11 hónapos)

2013. okt. 26. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Mellkasod lehet, hogy a köhögéstől fáj, amúgy egy hörghurut eltarthat hetekig is, unokád közelébe akkor menj, ha már teljesen meggyógyultál.

Ha a sok fekvéstől fáj a hátad és halálra unod magad, akkor miér nem mész sétálni ebbe a csoda jó időbe, nyári meleg van kint, ha nincs lázad, akkor nyugodtan kimehetsz. Nekem is volt hörghurutom, de én nem feküdtem vele.

2013. okt. 26. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Végül mennyi ideig tartott?

nekem csak hörgőtágítót adott a doki, már 2 hete köhögök, gyógyszert 3 napja kaptam, de semmi javulás, erőltet a köhögés és néha sikerül valamit felköhögni is...

2014. jan. 17. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Kb 1 hét alatt elmúlt szerencsére :D
2014. jan. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!