2 évi folyamatos hányinger. Mitől van?
Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt elmentünk Budapestre kirándulni. Azóta folyton hányingerem van, de nem hiszem, hogy Budapesttől. Estefelé szokott leginkább rámjönni még elalvás előtt is. Én nagyon izgulós vagyok nem tudom, hogy az miatt is lehet. Vendégségben voltam 2 falat után akkora hányingerem lett, hogy nem tudtam tovább enni, de amint hazaértem éhes lettem. Ezt hogy tudnám megelőzni? Kérlek segítsetek nem bírok tovább így élni. Esetleg ha valami kérdésetek lenne nyugodtam írjatok kommentbe.2013. okt. 21. 18:41
1/2 anonim válasza:
Ezt az orvosodtól kérdezd meg ne itt bmeg.. :d
2/2 anonim válasza:
Az étkezés utáni,esti hányinger leggyakrabban krónikus gyomornyálkahártya gyulladás,esetleg nyombélfekély tünete. Tényleg menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!