Szerintetek menjek suliba?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok igazából vasárnap óta. Elkaptam valami náthát. Hőemelkedéssel,fejfájással,hasmenéssel,hasfájással,szemfájásssal jár. Köhögök is pl. ma este arra ébredtem,hogy majd megfulladok. Már kezdek egészen jól lenni. Csak félek,hogy megint annyira rosszul leszek a suliban mint a hét elején :( Morog a hasam most is.. de már tényleg egész jól vagyok. Nem lenne lógás holnap is otthon maradni?2013. okt. 10. 12:14
1/4 A kérdező kommentje:
ja és a rossz,hogy állandóan rosszul vagyok mostanság:(
2013. okt. 10. 12:15
2/4 anonim válasza:
nekem mostpont ugyanez van.tegnap voltam dokinál és kiírt e hétre... szerintem maradj othon ;)
3/4 A kérdező kommentje:
engem is kiírt de én annyira lógósnak érzem magam :S
2013. okt. 10. 12:17
4/4 klopusz 

válasza:

Ha ilyen állapotban mennél suliba, hamarosan egyedül lennél az osztályban, mert mindenki másra átragasztanád a vírusaidat.
Az én lányom is utál itthon lenni, de ha beteg, nem engedem, amíg rendbe nem jön teljesen. Ha a doki kiírt, maradj otthon holnap is és gyógyulgass egész hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!