Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek? Mit egyek?

Mit tegyek? Mit egyek?

Figyelt kérdés

Sziaszok!

Most szombaton lázam volt és még hétfőn is már 4 napja nincs lázam de iszonyatos hasmenésem van.Nagyon rosz mert amit meg eszek perceken belül ki jön(ki fosom).Ha iszok vizet teát akkor is.Csak kölesgolyót és abonettet eszek és már nagyon nem jó.A doki erre a hétre igazolt hiányzást.Segítsetek!!!!

2013. okt. 10. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyél sárgarépát,reszelt almát,főtt rizst,banánt(ezek sok pektint tartalmazna),vegyél probiotikumot(pl.Normaflor), Snecta port, és igyál sokat.
2013. okt. 10. 08:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Csak az a baj hogy semmi nem esik jól.Én ennék,tegnap ettem rántott húst ami elég rossz döntés volt a doki meg látatlanban írta az igazolást mikor még lázas voltam....
2013. okt. 10. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Vegyél széntablettát, és egyél keserű csokit, reszelt almát, főtt rizst, sós ropit, igyál sok folyadékot, sót is pótolni kell.
2013. okt. 10. 08:13
 4/6 A kérdező kommentje:
És az normális hogy vér is jön? :/
2013. okt. 10. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nem, ha a székletben van a vér, akkor azonnal menj orvoshoz.
2013. okt. 10. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok minden okozhat vérzést a belekben. Az egyszerű fertőzésektől a krónikus gyulladásokon át a daganatig. Menj el orvoshoz és így már szinte kötelező szedni a Smectát.
2013. okt. 10. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!