Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan szoktassam rá magam,...

Hogyan szoktassam rá magam, hogy több gyümölcsöt egyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem kívánom a gyümölcsöt. Most is itt van egy tál óriás málna, ribizli, de alig bírtam letuszkolni pár szemet. A zöldséget jobban szeretem, szóval vitamint viszek a szervezetembe, de tudom ,hogy a flavonoidra is nagy szükség lenne. Vörösbort szoktam inni.
2012. jún. 28. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ez velem is így van! Valahogy nem kívánom pedig nálunk is van itthon!
2012. jún. 28. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is ezzel a problémával küzdöttem.

Muszáj erőltetni ugyanúgy, mint a vízivást. Az se ment nekem soha igazán.

Erőltettem és pár nap után már igényem volt a sok vízre.

Gyümölcsnél ez legalább 2 szezonomba került, most már hiányzik, ha nincs.

Próbáld cukormentes turmixként fogyasztani, hátha úgy jobban lecsúszik eleinte.

2012. jún. 28. 10:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint más is van így, hogy nem tolja két pofára a gyümölcsöt :-)Valóban, szokás kérdése lehet. A turmix jó ötlet, hamar lecsúszik :-)Ha fagyit készítek belőle, ugyanúgy megőrzi jótékony hatását? mert a fagyit azt szeretem.
2012. jún. 28. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. Csak cukrot ne tegyél bele.
2012. jún. 28. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!