Jó rendben, én vagyok már 6000. aki ezt kérdezi, de nem hagy nyugodni. Az orvosommal beszéltem, ő mindenképp ajánlja, nincs mellékbetegségem, de állítólag életveszélyes szövődményei lehetnek. És ha beoltatom magam, az majd megvéd? Mert olyat is hallottam, hogy valaki az oltástól lett beteg:S
nem véd 100%-osan, és ha úgy adják be, hogy már egy kis vírus is van benned, akkor ..... mondjuk úgy, nagyon veszélyes...
2009. nov. 9. 15:55
2/20 anonim válasza:
Kökény Misinek megéri. Ma hallottam, hogy az ő érdekeltsége a magyar oltóanyaggyártás.
2009. nov. 9. 16:08
3/20 anonim válasza:
Nálunk inkább a pneumococcus oltást javasolják. A szövődmények jórésze ellen véd. A felnőtteké jóval olcsóbb mint a gyerekeké.
2009. nov. 9. 16:10
4/20 anonim válasza:
Tegnap beoltottak Fluval AB és Fluval P vel, egyenlőre minden rendben. További 30 munkatársamat, és családját is beoltották, ott se volt probléma. 1-2 embernek bepirosodott a helye, és hőemelkedése volt. Ennyi.
A védettség 2 hét alatt alakul ki.
Neked kell eldönteni melyik a veszélysebb a védőoltás mellékhatása, vagy az infulenza szövődményei.
Az oltás mellé (is) szedj vitamint, az is segít átvészelni ezt az időszakot!
2009. nov. 9. 16:10
5/20 anonim válasza:
A mandullagyulladás életveszélyes szövődménye lehet például a szívizom gyulladás,és még sorolhatnám.Ez nem pestis,ez influenza.A médiából meg töménytelen mennyiségü egymásnak ellentmondó véleményeket és napról napra változó hireket zuditanank ránk.Komolytalan az egész. ha valóban életveszélyes járvány lenne,nem volna ez a sz@rkavarás (adasd be mer meghalsz;ne adasd be mer meghalsz) . Influenza van minden évben,csak mindig különböző állatokról nevezik el (megjegyzem ezek régen is voltak,csak nem volt tv meg internet ami pánikot keltsen körülöttük)
2009. nov. 9. 16:12
6/20 anonim válasza:
politikai és gazdasági érdekből van az egész hiszti (ld fent)
2009. nov. 9. 16:14
7/20 anonim válasza:
Annak a 40 éves kismaminak biztosan jól jött volna az oltás,aki most élet-halál között lebeg!:(
Biztosan be fogják adatni maguknak a most még ellenző kismamik,csak ahhoz meg kell halni még több embernek hazánkban!:(
Én beadattam az oltást,kutya bajom!Szövődmények bármilyen oltástól és műtéttől kialakulhatnak!
14 hetes egészség ügyis dolgozó
2009. nov. 9. 16:19
8/20 anonim válasza:
Én is kétkedő voltam(vagyok),de a férjem szülei és testvérei megkapták mind két oltást,már másfél hete,és semi problémályuk nincs.A gyerkőcöt is beoltatjuk(Ő maga kérte,pedig csak 8 éves),és mi is beleszünk oltva,hamarosan,csak előbb felkellene iratni,na meg kiváltani,de ezzel még csütörtökig várni kell.Jó magam is félek az oltás mellékhatásaitól,mert még sosem kaptam influenza elleni oltást,de azért oltatjuk magunkat.
2009. nov. 9. 16:19
9/20 anonim válasza:
"még sosem kaptam influenza elleni oltást"
és lám, minden évben túlélted...
De ha gazdagítani akarod a gyógyszergyártókat, persze megteheted
2009. nov. 9. 16:23
10/20 anonim válasza:
Utolsó..,másfél hét még semmi,majd nézd meg hosszútávon,azt úgysem tesztelték még!
Faterom kollégája is beadatta minden évben a sima influenza elleni oltást,és úgyis megfázott,tehát rohadt sokat ért!Ijesztegethetnek bármivel én nem oltatom be magam továbbra sem!:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!