Belvárosban ittam egy nyilvános ivókútból! Milyen fertőzésekre számíthatok?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem rosszul lenni, és inni kényszerültem egy ivókútból. Most félek, mit kaphattam el?2013. szept. 24. 21:39
1/6 anonim válasza:
Ha a kút arra volt, hogy igyanak belőle, akkor semmi bajod nem lesz. Mivel a neve IVÓKÚT így ivásra van tervezve..
Ha szökőkútból ittál volna, na az gond lett volna..
2/6 A kérdező kommentje:
Ivókút volt, de közismert a belváros higiénés tisztasága...:/
2013. szept. 24. 21:48
3/6 anonim válasza:
ez nem India, hogy ne lehessen inni egy nyilvános kútból, nyugi, nem lesz semmi bajod :)
4/6 anonim válasza:
Az ivókút tiszta vizet szolgáltat. Ha megfertőződsz, nem a víztől lesz. Ha a csonkot bevetted a szádba, ha a káváját taperoltad, s a kezed a szádba dugtad utána, akkor előfordulhat. De a sugárban áramló víz nyugodtan iható.
5/6 anonim válasza:
Azért mert a belvárosban vannak emberek akik imádnak szemetelni, attól még az ivókút megfelelő vizet szolgáltat az emberek számára. Nyugi, az ilyen ivókutakat rendszeresen ellenőrzik..
6/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Biztosíthatlak arról, hogy a Mo. tv kimondja, hogy ami a csapból kijön annak emberi fogyasztásra alkalmasnak kell lennie, mint hőmérsékletre mint pedig összetevőkre az emberi fogyasztásra.
Ne aggódj Mo vizei ihatóak, főleg a pesti ivóvízbázis ami szép kis partiszűrésű kutakból nyeri a vizet. Járj utána hogy működnek ezek a kutak, meg fogsz lepődni, hogy milyen szűrő hatása van a természetes kőzeteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!