Sólámpa. Van itt olyan, akinél eredményes volt allergiára, légúti fertőzésekre? Vagy csak az eladó pénztárcájának előnyös?
Én 3 éve karácsonyra vettem.Azóta minden éjszaka bekapcsolva hagyom irányfénynek. Este 6 tól másnap reggel 7 ig megy.
Nem vagyok allergiás, de sztem nem sok sz*rt ér.
Állítólag a sok elektromos készülék által termelt elektronokat semlegesíti. Nem tudom.
Allergiara asztmara nem jo, fenyterapianak igen.
Allergiara tenyleg inkabb sobarlang vagy szoba es homeopatias keszitmeny. ;)
A sószobába bejutni nem értem? Én a kisfiamat hordtam fizetősen hol laksz? Nem megfizethetetlen de min 10 alkalmat kell menni, de jó még én is beülhettem vele nekem nem kellett fizetni.
A salvus gyógyvíz párolgatása is hasonló mint a sósz. csak nem olyan erőteljes szintén a kisfiamnak párologtattam, lehet venni hidegpárásítót és abba önteni higítva, ez sem drága gyógyszertárba lehet venni azt hiszem 1l kiszerelésben.
Lehet még venni sópipát is.
Remélem segítettem.
Sólámpa inkább szép, megnyugtató, kellemes fényű, nemigen használ, ugyanígy semmit sem ér a sópipa.
Ha eredményt akarsz elérni, érdemes a radiátorra rögzített edényben salvus vizet párologtatni. Egyszer nem kaptam vizet és a patikus azt mondta, hogy ugyanazt az eredményt kapom, ha egy liter forralt vízbe két csapott teáskanál konyhasót keverek. Azóta csak ezt párologtatjuk, lényegesen olcsóbb és a gyerek tüdőgyógyásza is helyeselte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!