Mit szóltok hozzá? Azt mondták, hogy az 14 és a 49 éves korosztály a legveszélyeztetettebb.
A Tv-ben most meg azt nyomják, hogy a H1N1 vírus, a 15 és 49 éves korosztályra a legveszéleyesebb, mivel e korosztálynak aránylag erős az immunrendszer és az erős immunrendszer hevesen reagálhat az új vírusra.
Hát azt hittem lehidalok xD :O de komolyan
Mit fognak még kitalálni?
Ha van is világjárvány, de erősen kétlem, sztem kamu az egész nincs semmilyen vírus, éppen mindig a legveszélyeztetebbek a csecsemők 5 éven aluliak és az idősek, mert csecsemőkorban még nem fejlődik az immunrendszer , idős korban meg már gyenge.
Engem ezzel nem etenek meg. Az emberbe kódolva van az öngyógyítás, és egy erős nagyon erős immunrendszer mindet , de minden betegséget le tud győzni. Ha a szrvezet megkapja minden nap a megfelelő vitamin, és egyéb aminosavakat, amire szükség van, akkor ez "feltuingolja" erősíti az immunrendszer, ami leküzdi a vírusokat, baktériumokat és egyéb betegséget.
Nektek mi a véleményetek erről?
Elősször hirtelen megilyedtem , de csak poár másodpercre, mikor azt mondták, hogy a fiatalaok bele is haéhatnak, aztán kapcsoltam, hogy ez megint azért van, hogy fogyjon az átkozott vakcina, mert az egész mögött pénz, és üzlet áll.
Te kérdező, hiszen te egy kiművelt emberke vagy. Akkor meg mi a fenét érdeklődsz itt?
Mindent tudsz.
Vagy mégis egy ici picit bizonytalanka tetszik lenne, csak saját magácskának sem meri bevallani?
Na?
Dr. Lenkei meg nem akarja eladni ám a vitaminjait. Á dehogy.
tegnap 19:55
Hol van az mta.hu -n az a felhívás amit írtál?
Én sehol sem találom a többi webcímet amit említesz meg hadd ne tekintsem szentírásnak..
3. Az oltás kapcsán esetenként fellépő enyhe mellékhatásokat túlnyomó részben a vakcinában jelenlévő segédanyagok okozzák, amelyek szükségesek a hatékony immunválasz kialakításához, és ezért nélkülözhetetlenek. Hangsúlyozzuk, hogy ezek a mellékhatások enyhék, nem súlyosabbak azoknál, amelyeket az évtizedek óta alkalmazott ‐ hasonló technológiával készült ‐ szezonális influenza elleni oltások során alakulnak ki.
Na álljunk meg egy szóra!!
Akkor ez azt jelenti hogy a döglött vírust nem is érzékeli az immunrendszer?
Merthogy a segédanyagokra kezd el reagálni!
Nade akkor most mire alakul ki immunválasz a segédanyagokra? Akkor az komoly lesz mert akkor immunisak leszünka segédanyagokra amik az oltásban vannak!
A H1n1 meg nem sok vizet zavar ha él ha nem.
Mellesleg nem értem hogy egy vírus hogy lehet élő vagy döglött!! Egy vírus nem élőlény, hanem egy dns anyag!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!