Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 3 hónapos kismama vagyok. Ti...

3 hónapos kismama vagyok. Ti a helyemben beadatnátok a H1N1 elleni oltást?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 08:27
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Egy doki sem mer állást foglalni, nem merik vállalni a felelősséget, ha esetleg másfél évesen lebénul szegény gyerek :( Ezt mondta... Aztán egy másik is :(

Tényleg, mi volt a reggeliben? Melyik nap?

2009. nov. 5. 09:12
 12/36 anonim ***** válasza:
31%
az orvosok általában a tényleg fontos oltásokat javasolni szokták... ha figyelsz a helyes táplálkozásra és megvan a sok gyümölcs meg C-vitamin akkor úgyse fogod elkapni
2009. nov. 5. 09:20
 13/36 anonim ***** válasza:
90%

Ez pont olyan influenza mint a többi( minden évben van járvány)

Ráadásul a magyar vakcina tök más technológiával( szarabbal) készült mint pl a francia

Azt is olvastam hogy egy nyolcvan évvel ezelőtti vakcina hatóanyaga és összetétele pont olyan mint a mostani újnak.Akkor miről beszélünk?!

A csepeli suliban 120 gyerek beteg lett 3 nap múlva a ygerekek fele már meg is gyógyult.

Olvass utána, mérlegelj, és az alapján dönts

2009. nov. 5. 09:22
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

a lényeg a felelőség rád és az orvosra hárul bármilyen mellékhatása lesz az oltásnak -aztán mehetsz fühöz fához -nem kötelező az oltás -sőt egyenessen már undoritó hogy mekkora cirkuszt csinálnak ebböl -persze a félelem és a pánik keltést sem véletlenül csinálják -de ha ennek a dokinak elolvasgatod az irásait talán könnyebb lesz döntened :) [link]

ez egy becsületes háziorvos lapja -akinek a feltett kérdéseire nem válaszol senki -sőt ő miatta tett feljelentést a mi falusunk is -de elutasitották szerintem jobbnak látták ha nem kell bizonyitaniuk amit a doki állit...mert akkor lett volna igazi felfordulás

[link] files/FFoltas.jpg

persze letagadták - letagadtatták ...

2009. nov. 5. 09:47
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

ja és hogy mennyire igaz az amit a lefizetett média álit itt egy levél amit az oldalon is megtaláltok -

A SZÓLÁS SZABADSÁGA???

Pénteki napomat jól felboritotta a Szólás szabadságának patikai forgatása,amelyet a szerkesztő kifejezett kérésére vállaltam el.

Ugyanis legkisebb fiam 22. születésnapját ünnepeltük,nálunk ilyenkor összegyülik a család,ugyhogy van feladata a háziasszonynak.

Ennek ellenére vállaltam,mert fontosnak éreztem, ezt éreztette a szerkesztő fiatalember is,aki korrekt interjut készitett.

Mert körbejárta a témát, és a valóságot ábrázolta. Nem kellett sok müvi dolgot kitalálni,mert teljesen spontán lett paciens is, aki kiváltotta az oltást, mintegy utalva arra,hogy számára a megelőzés miatt fontos.

Legalább 2 óra hosszat forgattak, beszélgettünk, bizony jókora mennyiségü anyag gyülhetett össze. Megmutattuk,hogyan érkezik 20x csomagolásba, hogyan csomagoljuk, ötvenes évekbeli módszerekkel, hogy hiányzik róla a lejárati idő, minderről véleményt fogalmaztam meg. Amivel lehetett volna vitatkozni, vagy cáfolni azt.

De nem, ugy egyszerüen kivágták az egészet !

Nem kellett a müsorba, mert kritikát fogalmaztam meg az egészségügyi vezetés és a nagykereskedelmet lefolytató EKI ellen, ugyanis szerintem az oltás iránti bizalmatlanságot éppen ők közvetititik, éppen miattuk nem kapja meg az sem, aki beadatná, kifizetné. et.

Ugy tünik, hogy a közszolgálati televizió statisztákat keresett saját mondanivalójának közvetitéséhez, nem pedig véleményt mondó, esetleg kritikát megfogalmazó embereket. Miután nem tetszett, amit mondtam, nem illett a képbe.

Hozzáteszem óvatos ember lévén eltettem azt az e-mailt, amiben a müsor elküldte nekem a müsor azon vágott részét, amiben én szerepelek. Tehát kész volt, csak az utolsó pillanatban történt valami.

Azután az asztal köré ültették mindazokat, akiknek eleddig is köszönhető,hogy a lakosság 73% nem bizik az oltásban.

Gratulálok az MTV1-nek, ez a müsor a közszolgálatiság csucspontja volt.

Hávelné Szatmár Katalin

gyógyszerész

2009. nov. 5. 09:51
 16/36 anonim ***** válasza:
31%

Az, hogy a kismamáknak is javasolják a védőoltást H1N1 ellen a Contergan-botrányt juttatja eszembe.

Ki tudja, hogy hosszútávon milyen hatása van a szernek? Hiszen még egy kismama sem szült akit beoltottak!

2009. nov. 5. 10:00
 17/36 anonim ***** válasza:
87%

kedves mindenki. kérlek titeket, hogy ne a TV-ből tájékozódjatok. ne azt csináljátok amit a TV mond, és ne tekintsétek szentírásnak a médiát. mert manipulatív, dróton rángat titeket.

ha vmiben bizonytalanok vagytok, szakembert, hozzáértőt kérdezzetek meg, de ne a TV-t vegyétek alapul, semmi esetre sem. a TV-ben egyiknap ezt a másiknak meg azt mondják.

pl azt h tojásérzékenyek csak felügyelet mellett adassák be az oltóanyagot, ezt csak most közölték...jókor.

ne bízzatok a médiában, a reggeliben meg pláne. mint ahogy se a blikkben, se a bors-ban se semmilyen ilyen szarban. szakemberhez forduljatok, ha vmit nemtudtok.

2009. nov. 5. 12:27
 18/36 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó

dehiszen a háziorvosok nagy százaléka is azt mondja Ő pl. nem oltatná be a saját gyerekét

2009. nov. 5. 12:31
 19/36 anonim ***** válasza:
60%

én csak annyit mondtam, h ne a TV-nek higgyetek. annak higgyetek, akiknek megbíztok a szaktudásában. hogy azaz ember mitmond, hogy ajánlja e az oltást, vagy sem, azt én nemtudhatom, de ő még mindig jobban tudja h mit beszél, mint a reggeliben vmi felbérelt orvos, akiről aztsetudjuk h kiféle, miféle....

én személyszerint az oltás ellen vagyok, de normális embert így neten keresztül, valaki ismeretlen úgysem tud meggyőzni, folyton csak vitákat szül ez a h1n1, vannak erőszakos terjesztők ittis, akik linkelgetnek orrbaszájba, meg mondják, hogy: olts! olts!, van a másik vége aki szintén linkelget és mondja h ne olts!, ne olts! de ebbe beleveszik az ember. ezért mondom, h szakemberhez forduljatok, akiben megbíztok. úgy a legeccerűbb....

2009. nov. 5. 13:00
 20/36 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. A dokim most javasolta az oltást. De én továbbra sem merem...
2009. nov. 6. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!