Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Lehet hogy veletlen apukam borotvajat hasznaltam.Apukamnak semmi fele betegsege nincs viszont van 1seb a a szam szelebe es lehet belekaptam borotvaval de nem biztos.Lehet barmi bajom? Verfertozes?2013. szept. 9. 14:22
1/10 anonim 

válasza:

Az nem apukádtól,illetve a borotvájától lesz,ha csak nem HIV fertőzött,hepatitises,syphillises,esetleg herpes vírussal fertőzött,de ezt úgyis tudnátok. Viszont,ha felsértetted a sebet simán befertőződhet,akár használatlan borotvától is úgy,h te a nem tiszta kezeddel beviszed a kórokozót.
2/10 A kérdező kommentje:
De semmiféle fertőzése sincs :) Akkor lehet baj?:/
2013. szept. 9. 14:42
3/10 anonim 

válasza:

Nem lesz semmi baj, fertőtlenítsd le.
4/10 A kérdező kommentje:
Mivel?
2013. szept. 9. 14:46
5/10 anonim 

válasza:

Kenjed be Betadine-al. És ne birizgáld :)
7/10 A kérdező kommentje:
Amugy reggel tortent, enmeg csak du tudtam felteni a kerdest (:(
2013. szept. 10. 06:26
9/10 anonim válasza:
Azért apukád borotváját is fertőtlenítsd le
10/10 anonim válasza:
Az ég világon semmi bajod nem lesz tőle. Fertőtleníts máskor valamilyen alkohollal, ha nincsen otthon betadine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!