AIDS orális szex útján is terjed?
Figyelt kérdés
Fiúként orális szex útján is elkaphatom az AIDS-et vagy más fertőzést?2013. szept. 7. 01:37
1/10 anonim válasza:
Ha sérült a bőröd, bármilyen apró szinten, akkor lehetséges. Minimális rá az esély.
2/10 anonim válasza:
Te tovább tudod adni, de nem valószínű, hogy te kapod el ilyen módon. Nyállal nem terjed. Max, ha a szopó félnek vérzik a szája.
3/10 anonim válasza:
Mint ahogy előttem írtak, ha van sérülés a szájában akkor elkaphatod a HÍV vírust, azt AIDS az kicsit más.
4/10 anonim válasza:
Nem terjed orális szex útján. Csak ha van egy vérző nyílt seb a mutatványt végző szájában, de ilyen állapotban kevesen fognak leszopni...
5/10 anonim válasza:
Igen terjed. És nem minimális rá az esély, hanem elég nagy. Mivel a szájban mindig vannak apró, láthatatlan sebek, amiket evés vagy beszéd közben szerzünk(sokszor észre sem vesszük). És még az ondó kilövelése előtt is juthat a szájba ondó, ami pedig tartalmazhat annyi vírust hogy elkapd. Szóval nagy rá az esély. De ha egyik fél sem AIDS-es akkor két ember között nem alakul ki.
6/10 anonim válasza:
#5. Apró sebekkel semmit nem érsz, az meg már régen rossz, ha tele van a szád vérző sebekkel és egyáltalán nem is általános.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
6-os: Inkább nézz utána.... Szerinted ezt én találtam ki??
9/10 anonim válasza:
Miután tanulok mikrobiológiát, elképzelhető, hogy van némi fing fogalmam a témáról, de kérlek világosíts fel és hozz is példa eseteket, ha lehetséges. Legjobb tudomásom szerint nincs ismert eset orális úton szerzett megbetegedésől, ami annyit jelent, hogy ha terjed is úgy, nagyon extrém és ritka szituációkban.
10/10 anonim válasza:
videoklinika linken nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!