Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a véleményetek az ukrajnai...

Mi a véleményetek az ukrajnai járvánnyal kapcsolatba, nem féltek hogy elé ide is?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 19:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Én meg azt hallottam, hogy a magyar oltóanyag becsmérlése mögött másik háttrélobbi van, mégpedig az, hogy a drágább " jónak" kikiáltott külföldit lehessen behozni.

Holott akik ezt teszik pontosan tudják, hogy a magyar vakcina kifogástalan.

2009. nov. 1. 22:03
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
Én még azt is hallottam, hogy a hazai oltóanyagot a "vitamin lobbi" (Dr. Lenkei és társai) szidja, mert mennyivel több pénz ketyeg nekik, ha a (potenciális) betegek mázsaszámra veszik hónapokig a többezres vitaminokat, mintha 1980Ft-ért beoltatnák magukat...
2009. nov. 1. 22:49
 13/25 anonim ***** válasza:
34%

ezen az oldalon találtok mindent -mekkora felhajtás is van +pánikkeltés csakhogy semmiféle H1N1 járvány nincs -a többit olvassátok el -ez egy háziorvos blogja aki kérdéseket tett fel de mégsem kap választ + olyan jogi dolgokrol ir amit egy átlagember nem is tud pl a szülői beleegyezésről stb...

[link]

2009. nov. 2. 05:10
 14/25 anonim ***** válasza:

:( Én már teljesen nem tudom,hogy mitévő legyek.Féltem a gyermekeimet!Igenis tartunk a H1N1-től!De félünk a sok hazugságtól is,ami körbelengi a védőoltást!!

Mit tegyünk?Kinek higgyünk?Vannak tények,amik fixek és mindkét oldal meggyőző!!!

azzal is ártok ha nem adatom be,de azzal is ha igen??

:(:(

2009. nov. 2. 15:42
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

Ennyit a hiteles médiákról ..

A SZÓLÁS SZABADSÁGA???

Pénteki napomat jól felboritotta a Szólás szabadságának patikai forgatása, amelyet a szerkesztő kifejezett kérésére vállaltam el.

Ugyanis legkisebb fiam 22. születésnapját ünnepeltük, nálunk ilyenkor összegyülik a család, ugyhogy van feladata a háziasszonynak.

Ennek ellenére vállaltam, mert fontosnak éreztem, ezt éreztette a szerkesztő fiatalember is, aki korrekt interjut készitett.

Mert körbejárta a témát, és a valóságot ábrázolta. Nem kellett sok müvi dolgot kitalálni, mert teljesen spontán lett paciens is, aki kiváltotta az oltást, mintegy utalva arra, hogy számára a megelőzés miatt fontos.

Legalább 2 óra hosszat forgattak, beszélgettünk, bizony jókora mennyiségü anyag gyülhetett össze. Megmutattuk, hogyan érkezik 20x csomagolásba, hogyan csomagoljuk, ötvenes évekbeli módszerekkel, hogy hiányzik róla a lejárati idő, minderről véleményt fogalmaztam meg. Amivel lehetett volna vitatkozni, vagy cáfolni azt.

De nem, ugy egyszerüen kivágták az egészet !

Nem kellett a müsorba, mert kritikát fogalmaztam meg az egészségügyi vezetés és a nagykereskedelmet lefolytató EKI ellen, ugyanis szerintem az oltás iránti bizalmatlanságot éppen ők közvetititik, éppen miattuk nem kapja meg az sem, aki beadatná, kifizetné. et.

Ugy tünik, hogy a közszolgálati televizió statisztákat keresett saját mondanivalójának közvetitéséhez, nem pedig véleményt mondó, esetleg kritikát megfogalmazó embereket. Miután nem tetszett, amit mondtam, nem illett a képbe.

Hozzáteszem óvatos ember lévén eltettem azt az e-mailt, amiben a müsor elküldte nekem a müsor azon vágott részét, amiben én szerepelek. Tehát kész volt, csak az utolsó pillanatban történt valami.

Azután az asztal köré ültették mindazokat, akiknek eleddig is köszönhető, hogy a lakosság 73% nem bizik az oltásban.

Gratulálok az MTV1-nek, ez a müsor a közszolgálatiság csucspontja volt.

Hávelné Szatmár Katalin

gyógyszerész

2009. nov. 2. 16:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem félek. Az nem zavar, hogy a nátha vírusa az év 365 napjában jelen van? Az ellen nem akarjátok beoltani magatokat? Abba is bele lehet halni, ha nem kezelik, akkor ez ellen miért nincs oltás? Egyszerű, azért nincs mert FELESLEGES úgy, mint az influenza elleni, mert abba sem kötelező belehalni. Majd eszek sok gyümölcsöt és élem tovább az életem.
2009. nov. 2. 16:48
 17/25 anonim ***** válasza:

KAMPÁNYOLTÁS

A 18/1998-as NM rendelet szerint a kampányoltás a kötelezően adandó védőoltások egyik lebonyolítási módszere.

Fogalmam sincs, hogyan szuszakolja bele ez a sok marha ebbe a formátumba az önkéntes, nem kötelező FLUVAL P vakcinát.

És ez most nem arról szól, hogy jó az oltás, vagy nem, hanem arról, mire képes az ÁNTSZ jogtiprásban, ha egyszer nekilendül. :-)

És ez senkinek nem szúr szemet.

18/1998. (VI. 3. ) NM rendelet

a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről

Életkorhoz kötötten kötelező védőoltások

5. § (1) A magyar állampolgárt, a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvény hatálya alá tartozó azon személyt, aki a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát a Magyar Köztársaság területén gyakorolja, a tartózkodási engedéllyel rendelkező, bevándorolt, letelepedett vagy befogadott harmadik országbeli állampolgárt, továbbá a menekültet és menedékest életkorhoz kötötten

(9) Oltóorvos - ha az ML másként nem rendelkezik - az oltásra kötelezett háziorvosa, házi gyermekorvosa, iskolai kampányoltás esetén az iskolaorvos.

Életkorhoz kötött kötelező védőoltás azon a helyen végezhető, ahol az oltásra vonatkozó minőségbiztosítási szabályokban meghatározott feltételek biztosítottak (a továbbiakban: oltóhely).

Ezt hogyan merészelik? Nem mintha érdekelne a dolog, nálam minden gyerek a praxisba tartozik, de a jog, az jog.

Az ÁNTSZ nem szeghet jogot nyilvánosan, büntetlenül.

Vagy igen. . . Már így is.

A mai ÁNTSZ elektronikus levél tárgya:

Pandémiás influenza elleni kampányoltás

2009. nov. 2. 16:56
 18/25 anonim ***** válasza:

Javasolom mindenki olvassa el alaposan a mai világhíreket.

Én itt a fórumon egyszer már leírtam, most leírom még egyszer: Járvány lesz Magyarországon. Aki nem szeretne megbetegedni válassza a kifogástalan magyar oltóanyag által nyújtott védettséget.

Kérem.

2009. nov. 2. 17:42
 19/25 anonim ***** válasza:
53%

Nekem erről az egészről a világgazdasági válság jut eszembe...

Ott is jöttek a rémhírek New Yorktól Tokióig, és mondták, h Mo.-t is el fogja érni. De akkor is jöttek az "összeesküvés elméletesek", hogy csak riogatás, csak a zsidók találták ki a válságot, meg amúgy se jön be az országba, meg csak a média riogat.

Erre tessék, a gazdasági válság betoppant hazánkba, és már nem is akar elmenni.

Szerintem ugyanez lesz az új influenzával is...

2009. nov. 2. 18:07
 20/25 anonim ***** válasza:
18-07-es teljesen egyetértek a válaszoddal, bocsánatot kérek, véletlenül lepontoztalak.
2009. nov. 2. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!