Mi a véleményetek az ukrajnai járvánnyal kapcsolatba, nem féltek hogy elé ide is?

Én meg azt hallottam, hogy a magyar oltóanyag becsmérlése mögött másik háttrélobbi van, mégpedig az, hogy a drágább " jónak" kikiáltott külföldit lehessen behozni.
Holott akik ezt teszik pontosan tudják, hogy a magyar vakcina kifogástalan.

ezen az oldalon találtok mindent -mekkora felhajtás is van +pánikkeltés csakhogy semmiféle H1N1 járvány nincs -a többit olvassátok el -ez egy háziorvos blogja aki kérdéseket tett fel de mégsem kap választ + olyan jogi dolgokrol ir amit egy átlagember nem is tud pl a szülői beleegyezésről stb...

:( Én már teljesen nem tudom,hogy mitévő legyek.Féltem a gyermekeimet!Igenis tartunk a H1N1-től!De félünk a sok hazugságtól is,ami körbelengi a védőoltást!!
Mit tegyünk?Kinek higgyünk?Vannak tények,amik fixek és mindkét oldal meggyőző!!!
azzal is ártok ha nem adatom be,de azzal is ha igen??
:(:(

Ennyit a hiteles médiákról ..
A SZÓLÁS SZABADSÁGA???
Pénteki napomat jól felboritotta a Szólás szabadságának patikai forgatása, amelyet a szerkesztő kifejezett kérésére vállaltam el.
Ugyanis legkisebb fiam 22. születésnapját ünnepeltük, nálunk ilyenkor összegyülik a család, ugyhogy van feladata a háziasszonynak.
Ennek ellenére vállaltam, mert fontosnak éreztem, ezt éreztette a szerkesztő fiatalember is, aki korrekt interjut készitett.
Mert körbejárta a témát, és a valóságot ábrázolta. Nem kellett sok müvi dolgot kitalálni, mert teljesen spontán lett paciens is, aki kiváltotta az oltást, mintegy utalva arra, hogy számára a megelőzés miatt fontos.
Legalább 2 óra hosszat forgattak, beszélgettünk, bizony jókora mennyiségü anyag gyülhetett össze. Megmutattuk, hogyan érkezik 20x csomagolásba, hogyan csomagoljuk, ötvenes évekbeli módszerekkel, hogy hiányzik róla a lejárati idő, minderről véleményt fogalmaztam meg. Amivel lehetett volna vitatkozni, vagy cáfolni azt.
De nem, ugy egyszerüen kivágták az egészet !
Nem kellett a müsorba, mert kritikát fogalmaztam meg az egészségügyi vezetés és a nagykereskedelmet lefolytató EKI ellen, ugyanis szerintem az oltás iránti bizalmatlanságot éppen ők közvetititik, éppen miattuk nem kapja meg az sem, aki beadatná, kifizetné. et.
Ugy tünik, hogy a közszolgálati televizió statisztákat keresett saját mondanivalójának közvetitéséhez, nem pedig véleményt mondó, esetleg kritikát megfogalmazó embereket. Miután nem tetszett, amit mondtam, nem illett a képbe.
Hozzáteszem óvatos ember lévén eltettem azt az e-mailt, amiben a müsor elküldte nekem a müsor azon vágott részét, amiben én szerepelek. Tehát kész volt, csak az utolsó pillanatban történt valami.
Azután az asztal köré ültették mindazokat, akiknek eleddig is köszönhető, hogy a lakosság 73% nem bizik az oltásban.
Gratulálok az MTV1-nek, ez a müsor a közszolgálatiság csucspontja volt.
Hávelné Szatmár Katalin
gyógyszerész

KAMPÁNYOLTÁS
A 18/1998-as NM rendelet szerint a kampányoltás a kötelezően adandó védőoltások egyik lebonyolítási módszere.
Fogalmam sincs, hogyan szuszakolja bele ez a sok marha ebbe a formátumba az önkéntes, nem kötelező FLUVAL P vakcinát.
És ez most nem arról szól, hogy jó az oltás, vagy nem, hanem arról, mire képes az ÁNTSZ jogtiprásban, ha egyszer nekilendül. :-)
És ez senkinek nem szúr szemet.
18/1998. (VI. 3. ) NM rendelet
a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről
Életkorhoz kötötten kötelező védőoltások
5. § (1) A magyar állampolgárt, a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvény hatálya alá tartozó azon személyt, aki a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát a Magyar Köztársaság területén gyakorolja, a tartózkodási engedéllyel rendelkező, bevándorolt, letelepedett vagy befogadott harmadik országbeli állampolgárt, továbbá a menekültet és menedékest életkorhoz kötötten
(9) Oltóorvos - ha az ML másként nem rendelkezik - az oltásra kötelezett háziorvosa, házi gyermekorvosa, iskolai kampányoltás esetén az iskolaorvos.
Életkorhoz kötött kötelező védőoltás azon a helyen végezhető, ahol az oltásra vonatkozó minőségbiztosítási szabályokban meghatározott feltételek biztosítottak (a továbbiakban: oltóhely).
Ezt hogyan merészelik? Nem mintha érdekelne a dolog, nálam minden gyerek a praxisba tartozik, de a jog, az jog.
Az ÁNTSZ nem szeghet jogot nyilvánosan, büntetlenül.
Vagy igen. . . Már így is.
A mai ÁNTSZ elektronikus levél tárgya:
Pandémiás influenza elleni kampányoltás

Javasolom mindenki olvassa el alaposan a mai világhíreket.
Én itt a fórumon egyszer már leírtam, most leírom még egyszer: Járvány lesz Magyarországon. Aki nem szeretne megbetegedni válassza a kifogástalan magyar oltóanyag által nyújtott védettséget.
Kérem.

Nekem erről az egészről a világgazdasági válság jut eszembe...
Ott is jöttek a rémhírek New Yorktól Tokióig, és mondták, h Mo.-t is el fogja érni. De akkor is jöttek az "összeesküvés elméletesek", hogy csak riogatás, csak a zsidók találták ki a válságot, meg amúgy se jön be az országba, meg csak a média riogat.
Erre tessék, a gazdasági válság betoppant hazánkba, és már nem is akar elmenni.
Szerintem ugyanez lesz az új influenzával is...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!