Miért halt meg olyan sok ukrán a H1N1-től?
09.27-es.
Csak a teljesség kedvéért.
A 40 HŐR közül a 20, valószínűleg oltási betegséget kapott, amely a védőoltás természetes velejárója.
A 15 hós babák MMR oltása után 90 %-ban alakul ki oltási betegség.
Mi a véleményed, mostantól haljanak meg kanyaróban és mumpszban meg himlőben, mert az oltás után 40 fokos lázuk lesz ?
Mit tudsz te, hogy így osztod az észt??
Igen meghalnak emberek a sima influenzától, CSAKHOGY NEM ILYEN IDŐINTERVALLUM ALATT, mint AZ A MOST %-OS HALÁLOZÁSI ARÁNY ÉS INTENZÍV OSZTÁLYRA KERÜLT LÉTSZÁMADAT MUTATJA.
Olvassatok már egy kicsit a az elmúlt két hét külföldi eseményeiről, hátha megjön az eszetek.
Természetesen mindenki azt csinál, amit akar.
Én meg a rémhírolvasgatónak üzenem, hogy olvasgasson csak tovább rémhíreket.
Én addig beoltatom a családomat, mert én meg a megbetegedettekről olvastam, no nem rémhíreket, hanem valódikat és rosszabbak a legrosszabb rémhíreknél is.
Kedves kérdező!
Azért haltak meg, mert kitört kb. 16 napja a régióban a járvány és nincs védőoltásuk.
Valamint szegények szegények ami azt valószínűsíti sem megfelelő tisztaság sem vitaminjaik stb.
Most segítenek nekik több országból is, mert aggasztóan sok a gyerek beteg, súlyos állapotban.
Meg szerintem, mivel azt olvastam a magyarok lakta részek is fertőzöttek nekünk sem mindegy mi lesz.
Ma akkor miért mondták,hogy Ukrajnában
,akik meghaltak nem a H1N1-től,hanem más influenzától.Ott egy másik vírus dúl,ami ellen az
ÁNTSZ képviselője szerint nincs nálunk sem védőoltás és már idő sem lenne kifejleszteni.Ezt én csak úgy tudom érteni,hogy a H1N1 ellen beoltatom magam,de ha az ukrajnai vírust kapom el,akkor nem vagyok védve.ÉN eddig sem oltattam be magya influenza ellen,és ha megjelentek az első tünetek ittam mézesteát,stb.1-2 nap alatt jobban lettem.Már legalább 20-25 éve nem voltam influenzás.
Ukrajnában nem a H1N1 dögleszti az embereket, ezt mondta a miniszterelnökük. A vírus erős tüdőgyulladást okoz, de nem hinnék, hogy tüdőpestisről van szó - mindenesetre még vizsgálódnak. Szóval Ukrajnában NEM a H1N1 fertőz... Ezért is furcsállom, hogy akkor erre a hírre támaszkodva miért mondja az országos tiszti főorvos, hogy a határ mentén mindenki oltassa be magát H1N1 ellen? Ja, el kéne adni azt a pár millió vakciát?!...
Amúgy Amerikában egy kislány lebénult a védőoltástól, mások attól lettek H1N1-esek. Ez nem rémhír, hanem tény. Megkérdeztem 3 orvost, egyik sem ajánlotta, hogy beoltassam magam. Nekem elég ennyi.
Ha bizonytalan vagy, kérdezd körbe az orvos ismerőseidet, ők mit tanácsolnak.
Ki találta ki ezt " jaj el kell adni a vakcinát, parázzunk már ezen" cimű ostobaságot?
Igazad van, takarítsd meg az 1980 ft.-ot!
Lebénult 1 db. kislány USA-ban. Nem mondod?
Micsoda statisztikai adat?
Igen elképzelhető, hogy oltási betegségként az influs tüneteket produkálták néhányan, de könyörgöm ez természetes.
Az oltásellenes dokikat üdvözlöm, tegyék el a véleményüket a hideg nyirkos időjárásban legalább januárig, utána meg vegyék elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!