Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért halt meg olyan sok...

Miért halt meg olyan sok ukrán a H1N1-től?

Figyelt kérdés
Eddig nem akartam magam beoltatni, de most már kezdek félni. Viszont az oltástól is félek, mert nem ismertek a mellékhatásai. Az iskolában kapnánk ingyen, de holnapig kell eldöntenem, hogy kérek e. Mit csináljak?
2009. nov. 1. 09:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

09.27-es.

Csak a teljesség kedvéért.

A 40 HŐR közül a 20, valószínűleg oltási betegséget kapott, amely a védőoltás természetes velejárója.

A 15 hós babák MMR oltása után 90 %-ban alakul ki oltási betegség.

Mi a véleményed, mostantól haljanak meg kanyaróban és mumpszban meg himlőben, mert az oltás után 40 fokos lázuk lesz ?

Mit tudsz te, hogy így osztod az észt??

Igen meghalnak emberek a sima influenzától, CSAKHOGY NEM ILYEN IDŐINTERVALLUM ALATT, mint AZ A MOST %-OS HALÁLOZÁSI ARÁNY ÉS INTENZÍV OSZTÁLYRA KERÜLT LÉTSZÁMADAT MUTATJA.

Olvassatok már egy kicsit a az elmúlt két hét külföldi eseményeiről, hátha megjön az eszetek.

Természetesen mindenki azt csinál, amit akar.

2009. nov. 1. 17:59
 12/20 A kérdező kommentje:
már megint nem tudom, mit csináljak:(
2009. nov. 1. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
11:29-es vagyok: nem,nem kaptam de nem is akarom beadatni. Épp elég rémhírt olvastam már ezekről.
2009. nov. 1. 20:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is oltáspárti vagyok.
2009. nov. 1. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Én meg a rémhírolvasgatónak üzenem, hogy olvasgasson csak tovább rémhíreket.

Én addig beoltatom a családomat, mert én meg a megbetegedettekről olvastam, no nem rémhíreket, hanem valódikat és rosszabbak a legrosszabb rémhíreknél is.

2009. nov. 1. 21:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azért haltak meg, mert kitört kb. 16 napja a régióban a járvány és nincs védőoltásuk.

Valamint szegények szegények ami azt valószínűsíti sem megfelelő tisztaság sem vitaminjaik stb.

Most segítenek nekik több országból is, mert aggasztóan sok a gyerek beteg, súlyos állapotban.

Meg szerintem, mivel azt olvastam a magyarok lakta részek is fertőzöttek nekünk sem mindegy mi lesz.

2009. nov. 1. 21:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Ma akkor miért mondták,hogy Ukrajnában

,akik meghaltak nem a H1N1-től,hanem más influenzától.Ott egy másik vírus dúl,ami ellen az

ÁNTSZ képviselője szerint nincs nálunk sem védőoltás és már idő sem lenne kifejleszteni.Ezt én csak úgy tudom érteni,hogy a H1N1 ellen beoltatom magam,de ha az ukrajnai vírust kapom el,akkor nem vagyok védve.ÉN eddig sem oltattam be magya influenza ellen,és ha megjelentek az első tünetek ittam mézesteát,stb.1-2 nap alatt jobban lettem.Már legalább 20-25 éve nem voltam influenzás.

2009. nov. 1. 22:47
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
21:42-esnek: a rémhíres vagyok: akkor olvasd el a mikrochippes sztorit! Keress rá.
2009. nov. 2. 04:59
 19/20 anonim ***** válasza:
57%

Ukrajnában nem a H1N1 dögleszti az embereket, ezt mondta a miniszterelnökük. A vírus erős tüdőgyulladást okoz, de nem hinnék, hogy tüdőpestisről van szó - mindenesetre még vizsgálódnak. Szóval Ukrajnában NEM a H1N1 fertőz... Ezért is furcsállom, hogy akkor erre a hírre támaszkodva miért mondja az országos tiszti főorvos, hogy a határ mentén mindenki oltassa be magát H1N1 ellen? Ja, el kéne adni azt a pár millió vakciát?!...

Amúgy Amerikában egy kislány lebénult a védőoltástól, mások attól lettek H1N1-esek. Ez nem rémhír, hanem tény. Megkérdeztem 3 orvost, egyik sem ajánlotta, hogy beoltassam magam. Nekem elég ennyi.

Ha bizonytalan vagy, kérdezd körbe az orvos ismerőseidet, ők mit tanácsolnak.

2009. nov. 2. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Ki találta ki ezt " jaj el kell adni a vakcinát, parázzunk már ezen" cimű ostobaságot?

Igazad van, takarítsd meg az 1980 ft.-ot!

Lebénult 1 db. kislány USA-ban. Nem mondod?

Micsoda statisztikai adat?

Igen elképzelhető, hogy oltási betegségként az influs tüneteket produkálták néhányan, de könyörgöm ez természetes.

Az oltásellenes dokikat üdvözlöm, tegyék el a véleményüket a hideg nyirkos időjárásban legalább januárig, utána meg vegyék elő.

2009. nov. 2. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!