Miért halt meg olyan sok ukrán a H1N1-től?
Ukrajnában a megbetegedettek alig néhány százaléka halt meg,de az sem biztos,hogy az influenzában.Máskor is haltak meg ennyien influenza járvány esetén.Azért mondják ezt ilyen hangsúlyosan,mert sokkal kevesebben oltatják be magukat,mint a miniszter és a gyógyszergyárak akarják.
Én biztosa nem oltatom be magam.Ez sem súlyosabb,mint az ddigi influenzák,és az sem biztos,hogy az oltástól nem lesz-e valaki beteg.Egy ismerősöm határőr.Nekik kötelező volt az oltás,40 embert oltottak be,közülük 20 beteg lett utána.Erről természetesen nem beszél a média.
A legutóbbi adatok szerint 38 ezer megbetegedés volt, és abból kb. 30 halott, ami 0,01% (durván 10000-ből egy). Ez az érték semmivel se magasabb, mint a "sima" influenza esetében!
A legrosszabb szerintem az, hgy most is látom a reklámban, ha lázas vagy, és fáj mindened, akkor csak kapj be valami recept nélküli sz*rt, és máris mehetsz dolgozni!
Közben meg jól megfertőz másokat is, és mire annyira rosszul van, hogy orvoshoz megy, addigra már késő!
ne adasd be!! Azért van az immunrendstered hogy mevédjen. Ez is csak egy sima influenza,csak a média meg a gyógyszergyárak felfújják.Tudod,a haszon...:S
Mellesleg komoly mellékhatásai vannak.
A védőoltás mellékhatása hogyan lenne már veszélyesebb, mint az ereje teljében lévő oltás.
Ne butáskodjunk már!
Azért halt meg sok ukrán, mert kitört a járvány. Ez várható itt is pontosan Magyarországon, ugyanis a balga emberek nem képesek belátni, hogy a 3%-os leoltottság abszurd a 60%-hoz képest.
Mindegy mit mondanak, oltass.
Én is megkaptam, semmi bajom.
Nagyon nagyon haragszom a buta emberekre és megérdemli a sorsát az , aki hülye. Már bocsánat, de felháborító ami nálunk folyik.
Üzlet, azt mondják. Mi nem az???
Minden , a tej, a kenyér, minden. Kit érdekel, ha megvéd a vakcina.
K....rvára nem foglalkozom vele, hogy mi az üzleti háttere.
A magyar orvoslaboránsok nevében pedig kikérem magamnak, hogy úgy állítsák be a magyar oltóanyagot, hogy az veszélyes.
Akkor holnaptól egy babát sem oltunk semmi ellen, mert veszélyes.
Higany??? Igen, vízben oldódó ártalmatlan katalizátor és tartósítószer, ami három nap alatt lebomlik.
2010 január és tömeghisztéria lesz, ha a magyar lakosság tovább folytatja a butaságát.
Bocs , hogy kikeltem magamból, de mára lett elegem a hülyeségekből.
11.29-es
Milyen mellékhatásai vannak??
Kaptál, tudod??
Én kaptam. Képzeld.
Lesz mellékhatása is. Nem leszek beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!