Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS! SOS! SOS! Arcüreggyzullad...

SOS! SOS! SOS! Arcüreggyzulladásom lehet? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eldugult ott, erős, zöld váladék, és szúrnak az arccsontjaim, illetve a füleim. Pár napja lázas voltam, nagyo fájt a torkom. Az elmúlt, gondoltam megyógyultam. Most meg ugyanúgy fázok, és a a fentebb említetteket tapasztalom. Ami baj, hogy már eljöttem otthonról, és itt se gyógyszer, se lázmérő, és munkátt vállaltam keddig, szóval csak szerdán tudnék elmenni orvoshoz. Mit tegyek?

2013. aug. 16. 02:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Eldugult orr*
2013. aug. 16. 02:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Orr fül gégész? Miért itt kérdezed, ha tudod mi a bajod. Kimosatni!!!De most SOS-ként egy kövirózsa levét becsepegtetni az orrodba. Miért hanyagoltad el ennyire? Irány az SZTK
2013. aug. 16. 06:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre sürgősen gyógyszer kell, mielőbb menj el a fülészetre, addig is vegyél Novorin orrcseppet és ha van infralámpád, akkor lámpázd az arcodat.
2013. aug. 16. 07:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem hanyagoltam el, most keletkezett. Egyébként este kamillateával gőzöltem, most sokkal jobb.
2013. aug. 16. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!