Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Herpeszre mi a legjobb?

Herpeszre mi a legjobb?

Figyelt kérdés
Pár napja kijött, használtam rá herpesztapaszt amitől csak még több lett.:/ jelenleg krémmel kenem meg gyógyszert szedek rá, de már a torkom is hólyagos és két napja lázas is vagyok. Grapefruitmag kivonatot iszok naponta egyszer. Mit javasoltok hogy minél hamarabb elmúljon? :/ :$ Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 3. 20:21
 1/5 anonim válasza:
a herpeszre mentolos fogrémet ajánlok én mindig azzal kenem és el is múlik.
2013. aug. 3. 20:28
 2/5 anonim válasza:
Homeopátia: mezereum 9ch!!!!!
2013. aug. 4. 08:49
 3/5 anonim válasza:

előző vagyok! nagy herpesz szakértő vagyok évtizedek óta!

én akkor szoktam ettől szenvedni, ha sokat idegeskedem

vagy belső lázam van.

Állítólag a legelején a legjobb egy kis jéggel jegelni, már ahogy érzem, hogy kijön elkezdek kétóránként mezereum 9ch homeopátiás golyócskákat szedni két óránként. Másnap két háromszor csak, közben folyamatosan rajta van a Zovirax krém, próbálom mellőzni, hogy víz érje és a nap nagyon nem jó neki. Néha az erős nap is kihozza. Most én is ebben szenvedek, majd megőrülök úgy viszket, de remélem, hogy a krém alatt csak javul a helyzet. Kilyukasztani, kaparni nem szabad! Ha nagyon heges lesz később Betadinnal és Terviran krémmel lehet enyhíteni, attól függ hol van.

2013. aug. 4. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokszor kijön, de az a legjobb ha nem csinálsz semmit. Én kentem tapasztottam meg egyebek, csak több lett meg sokára múlt el. Néha bekentem teafa olajjal és ennyi.
2013. aug. 5. 01:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! gyógyszert kaptam rá, meg a krém is megtette a hatását..mikor behegesedett akkor alkohollal meg bepantennel kentem.:) segített!
2013. aug. 13. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!