Herpeszre mi a legjobb gyógyír? :/
Figyelt kérdés
Akár házilag készített... :/
Vhonnan összeszedhettem... de én eléggé gyanakszom a Körös vízre... a napokban ott fürödtem és lehetséges h ott szedtem össze?:/
2009. júl. 13. 20:40
1/4 anonim válasza:
Vannak nagyon csúnya herpeszek, nagyon kényes helyeken! Keresd fel a bőr- és nemi beteggondozót, mert egy időzített bomba vagy!
2/4 anonim válasza:
Nekem a zovirax mindig segít. Vagy a herpesztapasz.
3/4 anonim válasza:
nekem ezek a drága kencék nem jönnek be :S
tudom most sokan lehurrognak, de ha már hólyagos, akkor steril tűvel és tiszta kézzel kinyomkodom és bekenem jóddal vagy valami egyéb szárító hatású kenőccsel.
de ha rákeresel ezen az oldalon, hogy herpesz, rengeteg találatot ad ki és ott vannak ilyen praktikák is :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^
2009. júl. 14. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!