Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beadassam a H1N1 ellen a...

Beadassam a H1N1 ellen a védőoltást az5 éves lányomnak és magunknak is?

Figyelt kérdés

Annyi félét hallani erről az oltásról.Mi az igazság?

Valóban nem káros és nem lesz tőle bajunk?

2009. okt. 25. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Én nem oltatnám be..hogyan lehet az ,hogy már augusztusba megmondták ,hogy a fél világ kipusztul ebbe a vírusba??Nevetséges csak hiszti keltés ,ami megy a tv-be ,hogy megpróbáljanak rábeszélni az oltásra..gusztustalan pénz orientált világban élünk..egyébbként is annyi idő nem telt még el ,hogy lehessen látni milyen mellékhatással bírhat az oltás..szerintem kerülni kell a gyógyszerek szedését, addig amíg nem lesz rá szüksége a szervezetnek ...
2009. okt. 28. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Ne oltasd be, semmiképpen sem. Ez egy méreg.

[link]

[link]

2009. okt. 30. 23:34
 13/15 anonim válasza:
40%

IGEN!!!

Ha eddig nem volt bajotok tojástól, antibiotikumoktól, akkor feltétlenül adassátok be.

Az újinfluenza körül sok a bizonytalanság.

A többség elég enyhén átvészeli, de a fiatalok egy részében meglepően súlyos szövődménnyel, lélegeztető gépre kapcsolással, halállal kárhat.

Nem tudhatjuk, hogy fog viselkedni nálunk. Angliában 134 igazolt halott van, köztük sok gyerek, fiatal felnőtt. Meglepően az idősebbek jobban bírják.

relatíve sok a halott Sapanyolországban és Franciaországban. Másutt 1-6 esetről számoltak be.

Én már éltem 68-ban, az utolsó nagy járvány idején. Volt kb. 2-3 millió beteg, az osztályunkból majdnem mindenki megkapta.

Szóval: jó esetben semmi gond, enyhe járvány lesz, kevés súlyos esettel.

A rossz esetről inkább nem beszélek.

DE ha be vagytok oltva, nagy valószínűséggel mindegy, milyen súlyos járvány lesz :)

Igen, fájhat utána a kar, lehet enyhe hőemelkedés. De inkább ezt, mint más.

Én az egész családott beoltattam (3 gyerek, feleségem és én:)

2009. okt. 31. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm annak, aki beinkelte a blogot, most már tudom honnan fúj a szél...

Felbukkant a szcientológus Dr. Lenkei neve is a blogon. És milye van neki? Hát VITAMIN "boltja". Mit mond a blog?

Ne oltassuk be magunkat, hanem szedjünk helyette is vitamint... (természetesen senkit se beszélek le a vitaminokról, de azért figyeljenek oda, hogy az A,D,E és K-vitamint túl lehet adagolni).

A kormányok azért akarják, hogy az emberek beoltassák magukat, mert ha pl. hazánkban 1 millió ember egy hétre kiesik a munkából, annak több milliárd kiesett bevétel az eredménye, nem beszélve arról, hogy a TB-kasszát is megcsappantja.

A blogon élő vírus vakcináról beszélnek(ezeknél tényleg nagyobb az esélye a valódi fertőzés kialakulásának), lehet hogy valahol ilyet használnak, de Mo-n elölt vírust tartalmaz a vakcina.

Amúgy a H1N1 nem valami szupervírus, hogy majd hullahegyek maradnak utána, az emberek 99%-a néhány napig lázas és elesett, de ki lehet gyógyulni belőle (én is ismerek olyanokat, akik átestek rajta). Aki nem engedheti meg magának, hogy egy hétig kiessen a munkából/iskolából, annak ajánlott az oltás, illetve a krónikus betegeknek, mert az ő legyengüt szervezetüket még tovább gyengíti, így jó eséllyel kialakul valami súlyos (általában bakteriális) szövődmény.

De nincs benne semmi chip, meg hasonló baromságok, sőt, akinek bármi baja lesz tőle, perelje be több millióra a gyártót...

2009. okt. 31. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

A H5N1-et is behirdették, mint a világvégét.

ÉÉS?

Hol van a madárinfluenza?

SEHOL.

2009. okt. 31. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!