Herpeszesek! Nektek melyik krém vált be? Nekem semmi nem használ, gyógyszer sem, tanácstalan vagyok.
Én már próbáltam 3 félét, most a 4.-et, pluszban még gyógyszert is szedtem, de semmi nem használ.
Egyszerűen semmi nem használ, nem értem miért.
Próbáltam már Zoviraxot: [link]
Herpesint:
Herpatch-t:
Egyik sem használt..Persze nem egyszerre használtam őket, hanem ugye mindegyik herpesznél mást próbáltam.
Ha rendszeresen, naponta többször bekentem velük, akkor is kb 1,5 - 2 hét alatt múlt el a herpesz, ha nem kentem semmivel, akkor is ugyanennyi idő alatt.
Régen szedtem Herpesin tablettát,
akkor kb fél évig nem volt herpeszem. Aztán megint előjött.
Kb 1 hónapja megint szedtem ezt a Herpesint, és most megint kijött a herpesz.
Most megint másik krémet használok, egy Erazaban nevű krémet
de nem tudom hogy ez megint mennyire fog használni.
Teljesen tanácstalan vagyok, mit tehetnék még hogy vége legyen ennek az egésznek? :(
Szia!
Én kb 14 éves korom óta fél évvel ezelőttig minden hónapban 2x-3x herpeszes voltam(ajakherpesz).
Aztán megelégeltem és elmentem a patikába h adjanak valamit.A gyógyszerésznő nagydózisú C-vitamint javasolt Cinkkel.no meg ha kijött Telviran-nal kentem.Ez a krém pár óra alatt már 'gyógyítani' kezdte,tehát elindította a sebesedést.
Lekopogom,mióta szedem a C-vitamin plusz Cinket azóta nem volt!!!
:)
21L
Köszönöm a válaszokat! Ha most ez az Erazaban sem hat, akkor legközelebb kipróbálom azokat amiket írtatok, meg most ezt a c vitamonos tanácsot is megfogadom, és elkezdem szedni, hátha segít. Köszönöm szépen!!
Persze jöhetnek még válaszok! :)
Ja amúgy 1. válaszoló a Compeed nevű tapaszt használtad? Mert beírtam google-ba és azt dobta ki, de azért gondoltam megkérdezem. :)
Szia!
Lizin-c kapszula és ettől jobb nincs herpesz ellen. Tapasztalatból beszélek!! Annyira erősíti az immunrendszert, hogy nem fog kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!