Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A vastagbélgyulladás (colitis...

A vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa) elrákosodhat?

Figyelt kérdés
Az egyik orvos azt mondja, hogy elrákosodhat, a másik azt, hogy nem. Én már 5 éve küzdök a betegséggel. Szerintetek kinek van igaza?
2013. júl. 10. 10:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mennyi esély van rá, h elrákosodik, és kb. mennyi idő múlva?
2013. júl. 16. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én azt javaslom, hogy a megoldást kered a gyógyulásodra, arra öszpontosítsd a figyelmedet, nézz utánna minden lehetőségnek és ne azon gondolkozz, hogy esetleg elrákosodhat. Az elrákosodás esélyét az állapotod, annak változása ismeretében csak az orvosod tudná megmondani.
2013. júl. 16. 09:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, az orvos sem tudja megmondani és nem fog elrákosodni!! ebben nem is kell gondolkodni és kész!!! Ezzel ne is foglalkozz!! Lehet gyermeked, mivel én is ezzel küszködöm de a tünetmentes időszakban teherbe estem és most a 34 hétbe vagyok és férjemmel már nagyon várjuk a picit! ráadásul a szomszédomnak ugyanaz a baja és neki már egy 14 hónapos egészséges kislánya van! Nem kell mindent elhinni az orvosoknak!! Nem istenek!!! Pozitívan kell gondolkodni, ami nem mindig könnyű, de muszáj!
2013. aug. 6. 16:48
 14/15 anonim válasza:

Szia.

En is c.u.-s vagyok.

Elrakosodhat,de,ha 1-2 evente mesz tukire akkor valoszinuleg max egy polipot talalnak es,ha kiveszik akkor nincs belole baj. Legalabbis nekem ezt mondtak!

17/l

2014. febr. 6. 01:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy régi kérdés, de talán még elolvasod.

Lehet gyereked attól, hogy beteg vagy. Én is colitises vagyok és már 8,5 hónapos a kislányom. :)

2016. máj. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!