Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet a baj napok óta...

Mi lehet a baj napok óta hányingerem van, rossz közérzet?

Figyelt kérdés

Vasárnap arra keltem, hogy nagyon hányingerem van. Aznap és hétfőn nem is nagyon tudtam enni sok mindent. Hányni nem hánytam. Néha-néha fáj a köldököm felett. Székletem nem nagyon volt mivel sok mindent nem ettem. Kivéve egyszer amikor is elég világos barna színe volt. Dokihoz majd csak jövő hét elején tudok elmenni. Mitől lehet ez? Valakinek volt már ilyen?

22/F

2013. júl. 4. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:

-bekanalaztál egy jó kis vírust/fertőzést

-gyomorrontás

?

2013. júl. 4. 10:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Inkább a vírusfertőzés lehet. :S Erre mit fog felírni a doki?
2013. júl. 4. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Igyál sok folyadékot, és pihenj. Nekem semmit nem írt fel, csak mondta ha nagyon görcsöl a hasam vegyek be görcsoldót.
2013. júl. 4. 11:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálok, itt a hétvége. Sajnos iákmeló miatt a hétköznapok miatt nem nagyon tudtam pihizni. :S
2013. júl. 4. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
nem lehet vakbélgyulladás? nézz neten utána ha a tünetek stimmelnek lehet,hogy az,de csak tipp miven nem vagyok orvos! jobbulást kivánok,de remélem csak 1 árva fertőzés lessz nálad semmi komolyabb :)
2013. júl. 6. 21:18
 6/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy fingottál már napok óta és olyan büdös hogy majdnem meghalsz tőle?
2013. júl. 23. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!