Mitől lehet a fáradtság?
Figyelt kérdés
Nincs rajtam sok plusz kiló, körülbelül 5. De engem zavar, és szeretném magam "szebbnek" érezni. Többször belekezdtem fogyókúrákba diétákba, de állandóan lebetegszem tőlük, legyengül az immunrendszerem. Most a rostdiétát kezdtem el, mert azt beteg embereknek is ajánlják, mert egészséges. De körülbelül 4 napja csináltam csak, de ma fáj a fejem, hányingerem van, és jelentkezett az ismerős fáradtság is. Mitől lehet? Vagy mit lehet tenni hogy ne legyen? Először vashiányra gyanakodtam, de voltam vérvételen, és minden tökéletesen működik bennem...2013. júl. 3. 19:27
1/2 anonim válasza:
"voltam vérvételen, és minden tökéletesen működik bennem..."
Akkor meg nem értem ezt a nagy fogyókúra dilemmádat. Az az 5 kiló nem hinném, hogy annyira kitolna veled.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát alacsony vagyok, 150 cm, és 16 éves. Eléggé tömzsi alkatom van, a lábaim sem hosszúak, nem érzem magam arányosnak. Ezért gondoltam arra, hogy legalább akkor már az alakom legyen jó, ne nézzenek egy alacsony 13 éves cukika kislánynak...:/
2013. júl. 4. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!